Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 noiembrie 2011

Ai purta dresuri?


Temperaturile încep să fie din ce în ce mai scăzute şi dacă nu ne îmbrăcam cu hainelepotrivite, începem să simţim frigul în oase. De câţiva ani, cineva s-a gândit să vină în ajutorul bărbaţilor înlocuind clasicele izmene sau indispensabil cu dresuri împrumutaţi din garderoba feminină.  Până la urmă, bărbaţii încep să-şi piardă orice urmă de masculinitate?
Aş vrea să încep prin a face o diferenţă între dres şi colanţi.
Dresul este un ciorap pantalon care se poartă pe sub rochie, fustă şi pantalon în cazul femeilor. În schimb, colanţii sunt acei pantaloni fără talpă pe care femeile îi poartă cu sau fără rochie, fustă.
Unele modele sunt de culoarea piciorului şi necesită a fi epilat pentru ca firele de păr să nu se agaţe de material. Nu vreau să intru în detalii despre cum se trag pe picior sper să nu fi tentant să porţi aşa ceva.
Ai să rămâi uimit că sunt bărbaţii din România care poartă aşa ceva, dar asta nu este tot. Eu încurajez de fiecare dată purtarea culorii, dar asta nu mă face să încurajez purtarea dresurilor indiferent de nuanţă. Producătorii de dresuri pentru bărbaţi s-au gândit să facă şi modele colorate cu imprimeu.
Un englez oferă sfaturi de purtare a dresurilor de către bărbaţi:
-dresurile sunt sexy şi pun în evidenţă picioarele
-când temperaturile sunt scăzute, dresurile sunt bune pentru protejarea piciorului
-partenerele sunt mai fericite pentru că eşti mai atractiv şi sănătos
-sunt la modă
Un comentariu preluat de aici :
“Mai sincer iarna colantii sunt foarte buni ca se muleaza usor pe picior si tin de cald, nu ca izmenele acelea demidate care sunt si largi si inconfortabile.Am gasit pe taraba in Bucuresti niste colanti vatuiti pe interior si foarte caldurosi.De trei ani(ierni) port colanti grosi mai ales la sfatul sotiei mele sa port asa ceva mai ales iarna.Alta chestie interesanta este ca purtarea dresurilor medicinale chiar de barbati previne formarea varicelor si relaxeaza foarte buna a picioarelor atunci cand stai mult in picioare sau cand alergi(joging sau ciclism), am observat ca strange usor muschii si favorizeaza circulatia sangelui si formarea muschilor la sala de fitness.Deci dresurile medicinale sau cu efect de relaxare, masaj) sunt ideale pentru sport sau pentru cei care stau mult in picioare(paznici,jandarmi).Eu port de cativa ani cand am nevoie si stiu ca voi calatorii mult pe jos sau cand este foarte frig afara.Nu este nici o rusine mai els ca pe sub blugi nu se vede si nu este important sa arati bine in ei,ci pentru efectul lor reconfortant(dresuri medicinale de relax) sau in cazul colantilor grosi ca tin de cald.Deci purtare dresurilor sau colantilor de catre barbati(chiar daca sunt de dama) este binevenita si nu conteaza culoarea pentru ca important este sa tina de cald si sa maseze piciorul, nu de frumusete cum sunt cei lycra luciosi cu grosmi de 15-20DEN. Astia sunt chiar pentru dama si nu isi are rostul.”
Rugămintea mea, este să nu te apuci să porţi dresuri oricât de tare te-ar bate cineva la cap. Nu cred că este nevoie să argumentez cât sunt de penibili bărbaţii care poată dresuri de culoarea piciorului vara sau pe cele colorate.
Probabil te ajută din punct de vedere al sănătăţii, dar cu siguranţă nu te va face mai stilat, mai apreciat sau la modă. Dacă auzi că doar bărbaţii moderni sau educaţi poartă aşa ceva, întoarce-te şi pleacă cât poţi de repede.
Sunt curios să aud şi părerea ta.
sursa foto: http://www.dailymail.co.uk

sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu