Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Atenţie la cardul bancar! Hoţii au inventat noi metode de a fura banii şi datele personale - VIDEO

Mare grija la cardul bancar, mai ales in aceasta perioada, cand alergati dupa cadouri. Hotii stau la panda si pot instala anumite dispozitive pe bancomate ca sa va fure datele si banii. Sunt atat de rapizi, incat monteaza aparatele sub ochii trecatorilor fara ca nimeni sa-si dea seama. Cu asemenea operatiuni ilegale s-au ocupat pana acum si sapte tineri prinsi de politistii de la Crima Organizata.

Embed: 
Aceste dispozitive au fost gasite de politistii de la crima organizata in casele unor tineri din Craiova. Fusesera instalate pe cel putin 10 bancomate din Bucuresti si din tara. Suspectii au furat cu ele datele zeci de oameni si le-au golit conturile. Paguba totala, peste 50.000 de lei.
 
Gruparea ar fi atacat ATM-urile a trei banci diferite si au creat dispozitive speciale pentru fiecare in parte. In rest, floare la ureche.
 
In cateva zeci de secunde pana intr-un minut monteaza dispozitivele pe ATM, nici macar nu se sfiesc de persoanele care sunt in spatele lor. Sunt foarte bine finisate, imita foarte bine materialele de pe ATM si culoarea.
 
In paralel, bancile incearca sa tina pasul cu infractorii, dar atentia e recomandata.
 
Ce este de facut? Verificati fanta prin care introduceti cardul, care ar putea avea aplicata o asa-zisa gura de lup, tastatura care ar putea fi una falsa, asezata peste cea originala.

sursa:incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu