Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 decembrie 2011

Tinute de Iarna de pe LookBook.nu


Daca nu stiai deja, www.LookBook.nu este un site extrem de popular al comunitatii de stil internationale, unde sunt adunate zeci de mii de fotografii cu tinute cu stil.
Am fost extrem de incantat sa vad ca pot sa includ pe blog orice tinuta apare pe site, totul conform termenilor si conditiilor site-ului.
Am aruncat o privire peste tinutele barbatesti de iarna si vreau sa iti prezint o mica parte din ele. Calitatea fotografiilor este excelenta iar tinutele sunt geniale. Te las cu pozele.
Tinuta 1: Oleg din Moscova
Esarfa circulara gri plus sacou sport negru plus bluza rosu aprins plus pantaloni chino rosu inchis. O tintua simpla si totusi efectul vizual este unul estrem de interesant.
Combinatia de bluza + pantaloni poate fi aplicata schimband culorile. De exemplu, bluza veerde aprins cu pantaloni chino verde inchis.
Tinuta a 2-a: Adam din Polonia
Si aceasta a doau tinuta contine o esarfa circulara. Imi place foarte mutl asortarea intre geanta si incaltaminte.
Tinuta a 3-a: Adam din Riverside
Imi place imprimeul acestui pulover care te duce automat cu gandul la iarna. Imi place si esarfa rosie care contrasteaza excelent cu restul tinutei. Se para ca pana si caietul din mana stanga e asortat cu puloverul.
Tinuta a 4-a: Bobby din Toronto
Desi nu multa lume agreeaza purtatul unei geci din denim cu jeansi, tinuta lui Bobby este una care are multe de spus. Ce altceva ar merge mai bine cu o geaca din denim decat o camasa casual cadrilata?
Sa mai observat si esarfa tot cadrilata. Mi-ar fi placut ca cele doua imprimeuri sa fie de dimensiuni diferie. Sa mai remarcam si sapca si geanta de umar care par sa se asorteaze (nuantele par a fi putin diferite).
Tinuta a 5-a: Romain din Paris
Iata ce inseamna sa iti exprimi individualitatea: sa incalci regulile pentru a te exprima. Desi jeansii rupti nu fac parte din recomandarile mele, Romain ii poarta iar tinuta arata super.
Cand incalci o regula trebuie sa te intrebi daca rezultatul final este ceea ce iti doresti. Majoritatea baietilor de la noi care poarta asemenea jeansi, nu se gandesc si la restul tinutei. Romain a facut-o si ne-a dat o lectie foarte valoroasa.
Tinuta a 6-a: acelasi Adam din Polonia
A trebuit sa editez articolul proaspat publicat pentru ca am vrut neaparat sa includ aceasta poza. Petele de culoare de pe manusi respectiv esarfa circulara o fac de neegalat. Excelent!
Acestea au fost doar cateva din imensa colectie de imagini ce se afla pe LookBook.nu. Daca dai click pe oricare din poze vei fi dus pe site, unde iti poti face propriu tau cont si vei putea sa iti adaugi propriile poze. Vei putea apoi sa votezi si sa fii votat.


sursa:fiicustil.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu