Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 octombrie 2011

Cum Schimba Internetul Felul in Care ne Cumparam Haine

imprimeu burberry check
Până acum, ai fost obișnuit să vii pe Internet doar pentru a afla informații despre modă și stil.
 Aflii ce și cum despre haine, apoi te duci prin magazine pentru a căuta ceea ce știi că îți vine bine.
Iată că lucrurile evoluează. Magazine virtuale de haine și bijuterii celebre peste ocean au început să ofere piese vestimentare personalizate pentru vizitatorii lor.
Sigur, există și la noi site-uri ce îți oferă posibilitatea de a personaliza tricouri pe net, însă… acel gen de tricouri nu sunt cu stil.
Există și magazine care îți oferă posibilitatea de a comanda o anumită haină într-o anumită culoare și mărime. Însă unele magazine, cum ar fi Gemvara și Burberry oferă posiblitatea de a personaliza și alte aspecte, precum tipul de metal folosit într-o bijuterie sau imprimeul dintr-o anumită piesă vestmentară.
Gemvara.com oferă posibilitatea de a customiza bijuteriile comandate pe site.
Spre exemplu, la inelul din poza de mai sus poți să alegi între platină, aur sau argint. Nu m-am la foarte multe bijuterii pe site însă cele pe care le-am găsit puteau fi toate personalizate.
Burberry nu a lansat încă serviciul său pentru customizarea trenciurilor însă sunt sigur că va face multe furori.
În comunicatul de presă lansat anul trecut, Christopher Bailey (chief creative director la Burberry) spunea că vizitatorii vor avea la dispoziție 12 milioane de combinații.
Se va putea customiza aproape orice la trenci, începând cu culoare și materiale și terminând cu nasturi și revere.
După cum vezi, este un pas uriaș de la tricourile personalizate cu tot felul de poze și desene pe care îți recomand să nu le porți nici măcar prin casă. Sunt foarte curios când vom putea să comandăm și o eșarfă într-un imprimeu la alegere de pe un site românesc.

sursa:fiicustil.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu