Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 octombrie 2011

Haina camel


Un palton care te scoate din anonimat este cel din păr de cămilă. Chiar dacă în ziua  de azi părul de cămilă a fost înlocuit cu lână saucaşmir, culoarea a rămas aceaşi. Această haină îţi va aduce acel aer sofisticat si elegant.
Într-o lume plină de haine de culoarea gri, bleumarin, negru acestă haină va ieşi în evidenţă. TU vei ieşi în evidenţă.
Variantele acestei haine sunt nenumărate precum modelele la unul sau două rânduri de nasturi, varianta mai scurtă  sau mai lungă.
Primul lucru asupra căruia trebuie să te decizi este lungimea. ¾ sau să treacă de genunchi? Cele lungi sunt mai elegante decât cele ¾ şi sunt purtate de oameni mai în vârstă. Hainele ¾ sunt mai tinereşti şi ele ajung între partea inferioră a buzunarelor de la pantaloni şi puţin deasupra genunchiului.
Îţi recomand modelul care îţi oferă posibilitatea de a purta batistă de buzunar. Pe lângă faptul că te mai puţi juca cu fularul, o poţi face la fel şi cu batista de buzunar.
aboyatsea.blogspot.com
Ce mai poţi încerca, este accesorizarea cu o pălărie din acelaşi material pentru a păstra textura.
streetfsn.blogspot.com
Această  haină parcă cere şi o pereche de mănuşi pe măsură.
http://gentlemanposts.tumblr.com/
Cum se poartă o haină la două rânduri de nasturi.
trashness.com
Paltonul cu un singur rând de nasturi poate fi cu trei sau patru nasturi. Acest palton este mult mai practic şi se poate purta descheiat. Cel cu două rânduri de nasturi se găseşte de obicei în varinta cu patru sau şase nasturi. Multe din paltoanele cu două rânduri de nasturi au acel cordon care se poate purta încheiat sau descheiat.
Din păcate, această nuanţă nu este pentru oricine, dacă ai tenul deschis, poţi să-ţi iei gândul de la această haină. Paltonul trebuie să-ţi vină bine la talie şi la umeri.
O nuanţă cu care merge foarte bine este albastrul, dar mai poţi încerca cu gri sau negru.
http://southgate.tumblr.com/
Această haină se poate purta atât peste costum cât şi la o  ţinută casual.
Un astfel de palton, este întotdeaua o declaraţie de stil, la fel ca orice altă componentă a gardorebei unui bărbat adevărat.
sursa foto: http://mensweartrumps.tumblr.com/

sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu