Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 noiembrie 2011

Stii cum se îngrijesc blugii?


Un articol care nu lipseşte din garberoba oricărui bărbat sau femeie, este o pereche dejeanşi. Dar ce se întâmplă atunci când numărul lor creşte şi pereche preferată începe să se uzeze. Chiar dacă ei au servit ca şi o salopetă de lucru, îi ziua de azi, la multe branduri, calitatea lasă de dorit. Pentru a le putea prelungi durata de viaţă, avem nevoie de cele mai bune metode de îngrijire.
Eu nu am purtat o pereche de blugi de vreo lună şi încerc să nu-i mai port deloc, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi şi tu. Este o alegere personală.
Idea articolului, mi-a venit când am răsfoit blogul lui Manafu şi am găsit acest articol. Vreau să te previn pentru că unele metode de protejare şi îngrijire, sunt ciudate.
Se pare că metoda care este foarte populară şi cea care şi dă rezultate, este să nu-i speli deloc indiferent de cât de des i-ai purtat. Astfel, ei nu se decolorează şi nu se vor uza.
Două cazuri mai cunoscute sunt, un student canadian care a purtat o pereche de jeanşi timp de la 15 luni fără să o spele şi un blogger. Crezi că ai rezista aşa de mult să porţi perechea preferată fără să o speli?
Josh studentul canadian, a făcut un experiment purtând blugii timp de 330 de ori. Îţi mai aduci aminte de câte ori ai purtat perechea ta chiar dacă ai spălat-o de mai multe ori?
Studentul, avea de fiecare dată cu el serveţele de hârtie pentru a putea înlătura posibilele pete. De asemenea, era atent şi-n privinţa mirosului. În cazul în care aveau un miros ciudat, îi punea în frigider sau la aerisit.
Are şi un video pentru a vedea evoluţia în timp a pantalonilor.
Metodele de protejare a jeanşilor sunt nenumărate, dar acestea sunt cele mai cunoscute:
-alege de fiecare dată pereche de jenşi care este mai grea pentru că ţesătura este mai groasă şi solidă;
-încearcă să înlături micile pete, fără ai pune în maşină;
-întoarce jeanşi pe dos şi spală-i cu mâna doar cu apă rece;
Un alt experiment similar, s-a făcut pe următorul blog http://drdenimjeans.blogspot.com/
Care este metoda ta de protejare a jeanşilor?

sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu