Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 noiembrie 2011

Bombă de presă în Anglia: ”Prinţul Charles ar putea deveni Regele României”

În ziarele din Europa Centrală şi de Est au apărut, azi, speculaţii conform cărora Prinţul de Wales ar putea fi numit următorul rege al României în cazul în care ar fi reinstaurată monarhia.
Bombă de presă în Anglia: ”Prinţul Charles ar putea deveni Regele României”
Ultimul rege al României, Mihai, a domnit între 1927 şi 1930 şi între 1940 şi 1947 atunci când a fost forţat să abdice ca urmare a ameninţărilor comuniştilor că vor organiza execuţii în masă dacă refuză să cedeze puterea.

Este puţin probabil ca un asemenea scenariu să fie pus în practică în condiţiile în care fostul rege al României încă mai este în viaţă şi chiar dacă are 90 de ani, un moştenitor la tron poate fi numit din familia sa. După ce a declarat într-un interviu că este înrudit cu Vlad Ţepeş, numele lui Charles a fost aruncat în mod bizar în toată această discuţie, a scris astăzi Daily Mail. Zvonurile s-au înmulţit după ce ministrul dezvoltării şi turismului Elena Udrea a vizitat Londra săptămâna trecută pentru a se întâlni cu Charles. Vizita nu a fost anunţată înainte, dar au fost publicate fotografii, iar Udrea şi-a lăudat gazda spunând că "românii ar trebui să fie precum Charles şi să îşi aprecieze mai mult ţara în care trăiesc".  

Speculaţiile au mers atât de departe încât unele ziare au scris că Charles ar putea renunţa la tronul Angliei în favoarea fiului său cel mare, Prinţul William, pentru a deveni regele României.


sursa:libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu