Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 noiembrie 2011

Ghetele brogue


Mă declar un fan al ghetelor Chelsea pentru că sunt foarte practice. Le pui rapid în picioare şi tot la fel de repede le şi dai jos. Ce nu-mi place la modelul meu, este că nu au imprimeul brogue. Aceste ghete, în funcţie de ţinuta pe care o porţi pot balansa între casual şi formal.
Cred că ai simţit pe pielea ta temperaturile scăzute şi sper să te gândeşti serios să renunţi la încălţările preferate precum tenişi şi adidaşii.
Imprimeul brogue, merge foarte bine la textura de toamnă-iarnă. Imaginează-ţi cât de bine merg o pereche de pantaloni din tweed sau flanel la brogue.
Ghetele brogue au acel avantaj al detaliului pentru că nu vei trece neobservat dacă le porţi, dar atenţie trebuie să fie impecabil de curate şi bine îngrijite. Bineînţeles, ghetele diferă de la un producător la altul. La unele modele, partea superioară a ghetelor este formată din bucaţi de piele şi tweed.
http://goldentheories.tumblr.com/
Altele, pot avea talpa din spumă.
http://anti-vocal.tumblr.com/
http://theshoebuff.com
http://www.acontinuouslean.com
Îţi recomand să-ţi personalizezi modelul cu ajutorul unor şireturi colorate. Probabil, vei întâlnii unele modele care au şireturi roşii, dar nu poţi fi oprit să-ţi pui roz, verde sau albastru.
Apropo, ai ocazia să porţi pantaloni peste ghete sau în ele. Dacă ai şosete de toamnă, te descurci să le scoţi în evidenţă.
http://styledissection.com
sursa foto: http://seearr.tumblr.com/

sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu