Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 noiembrie 2011

Ce vedeta are zambetul perfect?


Ce vedeta are zambetul perfect?
shutterstock
Zambetul este un "mod" de comunicare fermecator si irezistibil care te face sa-l rasplatesti tot cu un zambet, dar acest lucru nu functioneaza la toata.


Doctorul David Holmes, de la Universitatea Metropolitana din Manchester, a realizat un studiu despre motivul pentru care unele zambete sunt doar niste grimase, iar altele sunt atat de frumoase incat pot transforma oamenii in vedete si a descoperit ca Cheryl Cole are un zambet perfect, scrie DailyMail.

cheryl coleHolmes sustine ca persoanele "care pot zambi cu ochii" au un zambet mai frumos, iar daca acest zambet este incadrat de un chip cu pometi ridicati si o barbie subtire, poate fi perceput si mai atragator.

"Cheryl Cole are un zambet perfect, iar acest lucru a ajutat-o sa fie apreciata de public si sa fie perceputa de oameni ca o persoana sincera, atragatoare si captivanta”, spune doctor Holmes.

Echipa doctorului Holmes a elaborat o formula pentru zambetul perfect, combinand increderea pe care o inspira persoana, forma fetei, buzele si sanatatea danturii.

Notand cu F, forma si trasaturile fetei, T, forma si sanatatea dintilor, W, culoarea dintilor, S, increderea in zambetul personal, L, forma buzelor, A, abilitatea de a zambi cu ochii, formula matematica a zambetului este Ax(S+T+F)-(W+L).


sursa:9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu