Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 decembrie 2011

Top 10 cele mai stupide gadgeturi


Top 10 cele mai stupide gadgeturi
sxc.hu
Tehnologia a ajuns prea departe. Pe langa lucruri extrem de utile, companiile au inceput sa produca, iar oamenii sa cumpere, cele mai inutile gadgeturi posibile. Cine are nevoie de un dispozitiv care permite cainilor sa posteze pe Twitter? BusinessInsider.com a realizat un clasament al celor mai stupide device-uri.

Catelul saltaret activat de USB

 
Arata ca un USB sub forma de catel, dar nu este un USB in adevaratul sens al cuvantului. Singura utilitate a acestui gadget este ca electricitatea generata de el animeaza un catel care imita gesturi sexuale pe propriul computer. Pretul este de 7,99 de euro.
 
Foarfece pentru pizza

Traditionalul taietor de pizza a devenit un instrument invechit. Acum exista o foarfeca cu care puteti felia pizza cu gratie și farmec, pentru 20 de dolari.

Sapca cu care te uiti la TV

Un producator de palarii s-a gandit ca ar fi utila o sapca unde sa iti poti tine iPhone-ul pentru a te uita linistit la imagini video, fara a te folosi de maini. Produsul finit are insa o problema: desi este foarte inconfortabil de purtat, iPhone-ul tot nu incape in saculetul plasat la capatul borului.

sursa:9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu