Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 februarie 2012

4 stiluri la moda pentru barba in 2012 - GALERIE FOTO


Barbatii cu barba au fost intotdeauna mai interesanti tocmai pentru ca arata mai deosebit, sunt mai masculini si nu le e teama sa fie originali. Barba iti da exact nota de originalitate �necesara, iar daca esti unul dintre adeptii ei, iata cateva stiluri care se vor purta anul acesta.

1. Barba subtila

Toata lumea adora barba lui David Beckham, daca si tie iti place, vestea buna este ca este tipul de barba care se obtine cel mai usor. Poti folosi masina de tuns pentru a obtine acest tip de barba subtila. Ea iti va da un aer dur, de baiat rau, dupa care femeile se omoara.

In plus, barba subtila arata si foarte masculin, este usor de intretinut si o poti tunde o data la cateva zile in functie de rapiditatea cresterii.

Barba subtila este una dintre stilurile de barba cele mai populare pentru barbatii tineri.


2. Barba frantuzeasca

Acest tip de barba se potriveste foarte bine cu un look formal si reprezinta un trend mai vechi, preluat din anii trecuti. A fost introdusa acum cateva zeci de anii de barbatii francezi care lucrau in constructii.

O varianta a barbii frantuzesti este cea semi-frantuzeasca, adica sa-ti lasi barba doar in jurul gurii ca Johnny Depp. Este mai greu de intretinut deoarece trebuie tunsa si rasa imediat ce creste parul in jurul ei si isi pierde forma, insa merita efortul pentru a avea un stil bine pus la punct, in conformitate cu fizionomia ta.


3. Barba de sub buza de jos

Este un stil foarte simplu de barba care arata mereu ordonat si in armonie cu restul fetei. Poti sa lasi o portiune mica de par sub buza inferioara sau poti sa prelungesti un pic portiunea, pana gasesti stilul care te reprezinta.

Este ideala pentru tinerii carora nu le creste o barba prea bogata si o pot aranja fara mare efort sau pricepere.


4. Barba medie

Vei arata ca omul cavernelor, fiind un tip de barba extrema, insa este foarte la moda in acest an. Daca o asortezi cu o vestimentatie aleasa atent, care sa exprime grija pentru stil si detalii, aceasta barba poate arata senzational la orice barbat.

Se poate purta atat la un stil casual, cat si la un stil formal.

Nu este recomandata barbatilor supraponderali pentru ca nu face decat sa intareasca iluzia de silueta depasita.


Barbosi celebri: Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Iggy Pop, Brad Pitt, Keanu Reeves, George Clooney, Bruce Willis, Sean Connery, Ashton Kutcher


sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu