Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 septembrie 2011

Care este minciuna cel mai des rostită de bărbați


Dacă vă gândeați cumva că cea mai frecventă minciună pe care o folosesc bărbații are legătură cu infidelitatea, ei bine, află că nu este așa. Potrivit unui studiu, neadevărul pe care masculii în rostesc cel mai des este format din câteva cuvinte:” Nu am nimic. Sunt ok” .

Potrivit specialiștilor citați de cosmopolitan.ro, atunci când un reprezentat al sexului tare își îndeamnă partenerea de viață să nu-și bată capul, pentru că el nu are nimic, înseamnă că nu vrea să poarte o discuție pe marginea unui subiect care l-ar putea face să pară slab.

"Bărbații cred că femeile se află în căutarea cavalerului în armură, cel care poate ține piept oricărei persoane sau situații. El este îngrijorat de faptul că, dacă încearcă să spună ce are pe suflet, o să scoată o prostie, tu te vei supăra și situația va deveni și mai tensionată", a explicat psihologul Seth Meyers. "Le este teamă că nu vei mai fi atrasă de ei dacă lasă garda jos, așa că au nevoie să le spui verde-n față că tu te simți mult mai bine dacă își deschide sufletul din când în când", a completat psihologul.


sursa: Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu