Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 septembrie 2011

Cele mai mari premiere de jocuri video din această toamnă

Assasin's Creed: RevelationsToamna acestui an se anunţă plină de premiere în lumea jocurilor video. Mariile companii, de la Ubisoft, Electronic Arts, la Epic Games şi Rocksteady, au anunţat lansarea unor producţii spectaculoase.

După un prim semestru sărac în premiere, toamna acestui an promite câteva zeci de titluri noi pe piaţa jocurilor video. Unul dintre cele mai aşteptate jocuri este Assassin’s Creed: Revelations, al patrulea titlu al francizei cu acelaşi nume, ce va fi lansat în noiembrie. Acţiunea jocului dezvoltat de Ubisoft se petrece în Constantinopol, acolo unde Ezio Auditore, aflat pe urmele legendarului asasin Altair, va înfrunta ameninţarea templierilor ce creşte în interiorul Imperiului Otoman.
Un alt joc care deja a atras peste 300.000 de rezervări înainte de lansarea de pe 25 octombrie este Battlefield 3. Noul shooter de la EA Games îl va antrena pe gamer într-o serie de misiuni pline de adrenalină, desfăşurate
în locaţii urbane, de la New York, la Paris şi până în Teheran. Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o luptă cu elicoptere.
O altă producţie aşteptată cu mare interes de gameri este noul Call of Duty: Modern Warfare 3. Jocul, ce ar urmă să fie lansat pe 8 noiembrie, îl are în prim-plan pe Vladimir Makarov, care, după ce îl ia ostatic pe preşedintele Rusiei, invadează Manhattan-ul.
Tot în octombrie, pe 21, Rocksteady  va lansa continuarea unuia dintre cele mai bune jocuri ale anului 2009, Batman Arkham Asylum. Fanii Cavalerului Negru vor putea cutreieră ore în şir străzile Gotham-ului în căutarea răufăcătorilor al căror număr, bineînţeles, va fi mult mai mare decât în seria precedentă.
Un alt joc foarte aşteptat este noul FIFA 2012. Jocul, ce va fi lansat pe 30 septembrie, disponbil deja în variantă test, promite pasionaţilor de fotbal o experienţă spectaculoasă. Pe lista celor mai aşteptate jocuri din această toamnă, realizată de GadgetReport.ro mai pot fi incluseDeus Ex 3 RPG-ul Human Revolution şi The Elder Scrolls V.


sursa:realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu