Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2011

5 tipuri de femei de care sa te feresti


Unele relatii sunt sortite esecului din start, mai ales atunci cand ignori semnele de intrebare si incepi o relatie cu o femeie nepotrivita sau nepregatita.

Afla care sunt cele 5 tipuri de femei de care sa te feresti, daca vrei o relatie intre doi adulti, bazata pe respect si sprijin reciproc.

Printesa

Dupa ce a fost tinuta in puf de tata, printesa si-a tratat fiecare barbat din viata ei ca pe un zeu, de la care a asteptat nu numai grija dar si indrumare in luarea oricarei decizii.

Pentru ca nu a trait cu adevarat niciodata singura, trecand de la o relatie la alta, printesa este dispusa sa te lase pe tine sa hotarasti totul cu o conditie: nu vrea responsabilitatile necesare unei relatii intre doi adulti.

Materialista

O cunosti deja foarte bine: i se fac ochii mari cand iti vede ceasul de firma si cheile de la masina si incepe sa toarca cand iti vede portofelul deschis.

Materialista nu este potrivita atunci cand cauti o relatie. Daca te atrage foarte mult, limiteaza-te la o aventura scurta, apoi cauta o femeie care sa te iubeasca pentru tine, nu pentru cadourile pe care i le faci.

Mamoasa

Instinctele materne se manifesta uneori si in relatia de cuplu, dar niciodata nu duc la ceva bun. La inceput vei fi incantat ca ai dat peste o femeie dispusa sa-ti gateasca, sa-ti spele si sa-ti calce camasile, dar in curand vei incepe sa-ti dai seama ca nu este ceea ce cauti.

Cand incepe sa se poarte cu tine ca o mama, stergandu-te la nas, viata sexuala fierbinte e ca si incheiata.

Nemultumita

Unele femei adora sa fie nemultumite si nimic nu le-ar convinge sa iti dea un cuvant de lauda sau sa te faca sa te simti apreciat.

Daca dai peste o astfel de femeie, al carei hobby este critica ta constanta, ia-o la pas in directia opusa.

Neajutorata

In timp ce printesa nu vrea sa ia nicio decizie singura, neajutorata este femeia care nu a depasit problemele emotionale ale relatiilor anterioare. Il asteapta pe Fat Frumos, care sa o salveze de propria nefericire.

Nu iti face iluzii cum ca relatia voastra o va "repara". Atata vreme cat nu este dispusa sa-si rezolve singura problemele, se va transforma intr-o povara pentru tine si, prin comportamentul ei, va indeparta inca un barbat dispus sa o iubeasca.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu