Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2011

Ce trebuie sa contina garderoba masculina


Garderoba masculina, de baza, a fiecarui barbat ar trebui sa contina cateva piese standard, care sa-ti asigure tinuta in cele mai diverse imprejurari ale vietii tale.

1. Un costum gri sau bleumarin

Chiar daca vei purta costumul numai de cateva ori pe an, vei fi bucuros sa descoperi ca il ai. Mai ales daca afli de pe o zi pe alta ca trebuie sa participi la un eveniment pretentios. Costumele de culoare gri sau bleumarin sunt clasice si neutre si le poti personaliza atunci cand alegi camasa sau cravata. Sacoul il poti purta si cu jeansi, daca alegi camasa potrivita care sa faca legatura dintre cele doua piese.


2. Pantofi negri si curea neagra

Ambele pot fi purtate cu diverse tipuri de pantaloni si sunt absolut necesare la costum. Sunt doua accesorii de baza pentru garderoba masculina, potrivite pentru evenimentele formale.

3. Camasa alba

Camasa alba se potriveste la foarte multe ocazii si mai ales la costumul de stofa. Alege o camasa uni, de calitate foarte buna, cu o croiala care sa-ti vina turnata. O poti purta si la o pereche de jeansi, clasici, drepti, indigo.

4. Cravata

Daca nu esti fan al cravatelor, probabil ca una iti va ajunge. O poti alege ca sa fie intr-o singura culoare sau cu dungi si alte imprimeuri. Este ideala pentru interviuri de angajare, nunti si evenimente de seara.

5. Blazerul

Este un sacou ideal pentru tinute casual, relaxate, de zi. Merge purtat peste o camasa in carouri, peste un tricou sau peste un pulover cu achior, iar culoarea bleumarin ar fi ideala. Poate inlocui cu succes o jacheta din stofa.

6. Jeansii si pantalonii de zi

Jeansii nu mai au nevoie de nici o explicatie, insa exista si alternativa lor: pantalonii de zi (khakis, in engleza). Sunt bej sau crem de obicei (ca sa se asorteze la orice), au buzunare aplicate uneori, si ii poti combina cu orice tricou sau camasa doresti pentru tinute de zi.


7. Paltonul

Daca ai trecut de faza geaca din fas, ar fi bine sa ai in garderoba un palton de stofa, nu neaparat lung sau pretentios, care poate fi purtat cu orice, inclusiv cu jeansi.

8. Treningul

Indiferent ca practici constant sau intamplator sportul, un trening este bun si pentru activitatile care te solicita, asa ca e bine sa-l ai la indemana.

9. Tricoul

Tricourile de baza sunt de doua feluri: cel polo, cu guler si nasturi si cel la baza gatului. Le poti purta cu jeansi sau pantalonii de zi. Un sfat: nu purta niciodata tricoul polo cu gulerul ridicat pentru ca este de prost gust.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu