Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 februarie 2012

4 tunsori barbatesti la moda pentru 2012


Vestea buna despre tunsorile barbatesti la moda din 2012 este ca nu ai nevoie decat de produsele de baza pentru a-ti aranja parul, adica spuma, ceara si fixativ. In rest, daca vrei sa te bucuri de o coafura trendy, trebuie sa alegi tendinta care ti se potriveste, sa gasesti un frizer bun si sa inveti sa-ti aranjezi singur parul.

1. Rockabilly

Cand te gandesti la alte stiluri rockabilly, aminteste-ti de James Dean, Elvis Presley si John Travolta in "Grease". Ideea este ca parul sa fie mai lung in crestet si foarte scurt la tample si ceafa.

"Codita de rata" se obtine impartind parul in doua, pieptanandu-l spre frunste si modelandu-l cu ceara.

Daca ai parul ondulat natural, poti profita de aceasta tunsoare, pentru ca se va aseza exceptional.


2. Scurt si tepos

Varianta tunsorii scurte, cu tepi, din anii trecuti, se transforma un pic anul acesta. Fa-ti o carare pe o parte si orienteaza tepii in directia opusa cararii.
Daca vrei sa fixezi noua coafura, aplica spuma la inceput, usuca parul in sus, si modeleaza-l cu ceara intr-o parte, la final.

Nu e greu deloc si se potriveste bine oricarui barbat, intre 15 si 35 de ani.


3. Gangster modern

O alta tendita in tunsorile barbatesti ale lui 2012 este aceasta de gangster modern. Cand mergi la frizer, cere-i sa te tunda foarte scurt in parti si la ceafa si sa lase o lungime considerabila portiunii din mijloc. Nu este o tunsoare potrivita pentru toata lumea, asa ca gandeste-te bine daca te vei simti bine cu cele doua lungimi diferite de par.


Ca varianta de aranjare, exista cea din imagine, in care poti da parul pe spate si sa-l fixezi cu gel. Il poti lasa liber, cu carare pe o parte, dar ii poti face si o creasta, daca ai chef de ceva nebunesc.


4. Coiful

Aceasta coafura este rezervata barbatilor cu par cret, bogat si sanatos, care nu au prea multe variante de a arata trendy fara sa-si prinda parul. Tunsoarea este clasica, insa parul mai lung din varful capului descreste pe masura ce ajunge spre crestet. Usuca-l cu feonul, dupa ce ai aplicat putina spuma

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu