Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2011

Michael Jackson, legenda continuă: moartea lui poate fi o înscenare

mic

Michael Jackson, legenda continuă: moartea lui poate fi o înscenare

Michael a dat startul aventurii în martie 2009, când a anunţat turneul de zece concerte. O succesiune incredibilă de evenimente au urmat anunţului şi nenumăratele neconcordanţe între declaraţiile apropiaţilor, apoi tot felul de "evenimente" bizare întâmplate în legătură cu Michael: albume noi, controverse în legatură cu cărţile şi albumele respective, campanii publicitare uriaşe - cu adresă evidentă către fani - BELIEVE, FIVE ALIVE (cu melodia "I'M ALIVE" a păsării Dodo).

Aventura nu mai putea fi oprită, ceea ce înseamnă că va avea un final, iar finalul va fi în stilul lui Michael: perfect şi apoteotic, iar fanii vor trăi la maximum momentul. Aceşti fani entuziaşti şi fideli nu mai au nevoie de noi dovezi, ei cred cu încăpăţânare că Michael trăieşte şi acum se înarmează doar cu răbdare, aşteptare, pentru ca idolul lor să decidă când şi cum va reveni, aşa cum îi ruga chiar M.J.: "Să-mi acordaţi toată rezistenţa, răbdarea şi înţelegerea voastră".
Ce doresc de fapt fanii de pretutindeni, care consideră o înscenare moartea lui Michael:
îl vor pe Michael înapoi;
în acelaşi timp doresc aflarea întregului adevăr legat de înscenare;
fanii doresc ca planul lui Michael să reuşească şi ca mesajul său să ajungă în întreaga lume;
ei atrag atenţia că "înscenarea" nu este un joc, ci o acţiune serioasă şi periculoasă, iar pentru fani nu contează timpul mult şi dureros care s-a scurs de la "dispariţia" lui Michael, pentru că se consideră părtaşi la cea mai mare aventură a vieţii lor.
Indiferent din ce categorie de fani facem parte, în amintirea lui, pentru aniversarea din 29 august, când ar fi împlinit 53 ani, putem fi de acord că:
Nu, el nu a fost Wacko Jacko, ci megastarul Michael Jackson;
Nu, nu a fost pedofil, ci un om caritabil şi iubitor de copii;
Nu, nu şi-a decolorat pielea, ci a suferit de vitiligo;
Nu, nu a fost dependent de substanţe interzise, ci i-a fost rănit sufletul ani de-a rândul, până când a hotărât să trăiască retras;
Nu, nu a fost un ciudat, ci victima abuzurilor emoţionale pe care le-a suportat încă din copilărie;
Nu, nu s-a sinucis, ci mai degrabă este victima tentativelor de omucidere ale unor indivizi pizmaşi şi rău intenţionaţi;
Iată câteva cuvinte preţioase de la Michael, un dar frumos pentru noi toţi şi o îndrumare pentru a face paşii corecţi către îndeplinirea visurilor sau a scopurilor noastre în viaţă sau, pur şi simplu, pentru îmbunătăţirea umanismului nostru. Principii care l-au desăvârşit pe artistul de neînlocuit şi omul ireproşabil:
"Visaţi, fiţi încrezători. Păstraţi-vă modestia ca pe un bun de preţ.
Iubiţi toţi copiii lumii, aşa cum vă iubiţi propriii copii."
"Fiecare face o treabă extraordinară. Trebuie să continuaţi aşa, să credeţi şi să vă păstraţi credinţa, să-mi acordaţi toată rezistenţa, răbdarea şi înţelegerea. Este o aventură, O MARE AVENTURĂ, dar nu trebuie să vă sperie, pentru că intenţia este să avem experienţe minunate şi să fugim de realitate. Dorim să-i ducem pe toţi în locuri pe care nu le-au văzut niciodată, dorim să arătăm tuturor talente aşa cum nu au mai văzut.
Participaţi cu tot sufletul, pentru că eu vă iubesc pe toţi. Suntem o familie şi trebuie să reţineţi acest lucru: chiar suntem o familie. Hai să aducem iubirea înapoi pe Pământ şi să reamintim lumii că iubirea este ceva important. Să ne iubim aproapele, pentru că toţi vieţuim împreună. Hai să avem grija de planeta noastră. Avem la dispoziţie doar patru ani ca să facem ceea ce trebuie făcut, altfel răul făcut Pământului devine ireversibil., 
discursul lui Michael Jackson din filmul-document "THIS IS IT"
Sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu