Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 septembrie 2011

Bote era aspru pedepsit de mama lui in copilarie! Pus sa aranjeze ciucurii covoarelor daca lua note mici!


Bote lua bătaie de la mama lui sau era pus să aranjeze ciucurii covoarelor, dacă nu venea cu nota 10 acasă. Vezi aici ce profe l-au dat pe spate!

Trecut. Catalin Botezatu se amuza acum cand isi aminteste cat a avut de patimit in copilarie din cauza scolii
Trecut. Catalin Botezatu se amuza acum cand isi aminteste cat a avut de patimit in copilarie din cauza scolii
Sarm. In scoala generala, Bote era un baietel longilin, cu o privire agera si cu un zambet strengaresc
Sarm. In scoala generala, Bote era un baietel longilin, cu o privire agera si cu un zambet strengaresc
Legatura. Catalin a avut o relatie speciala cu mama sa
Legatura. Catalin a avut o relatie speciala cu mama sa
Terorizat de educaţia severă pe care i-a dat-o mama sa, Cătălin Botezatu a fost un elev tocilar şi premiant an de an. Designerul ne-a mărturisit că are numai amintiri neplăcute din perioada şcolii. Nici nu-i de mirare dacă ţinem cont de faptul că mama sa îl altoia de fiecare dată când nu lua nota 10.

Acum fac legea în showbiz, dar în timpul şcolii erau nişte timizi tocilari. În fiecare luni puteţi afla de pe cancan.ro cum s-au înţeles vedetele din România cu cartea, cu profesorii şi cu colegii de clasă.
Dincolo de bătăi, elevul Cătălin Botezatu mai primea şi alte pedepse, pe care le considera umilitoare: trebuia să ducă gunoiul, să aranjeze ciucurii de la covor şi era trimis să cumpere sifoane.
De cele mai multe ori, pasiunea unui elev pentru o anumită materie este direct proporţională cu simpatia pentru un profesor. Cătălin Botezatu nu a făcut excepţie de la regulă. Îşi aminteşte că şi-a însuşit limba germană la perfecţie de dragul profei pe care a avut-o. „Multă vreme am fost îndrăgostit de profesoara de germană, de aceea am şi învăţat limba asta atât bine. Mi-a plăcut şi economia. Am avut cea mai sexoasă şi fashion profesoară, doamna Anton, care ne preda economia. Mi-a mai plăcut limba şi literatura română, geografia, istoria şi desenul", a povestit designerul pentru cancan.ro.
Până la profesoara de germană, Cătălin s-a amorezat de o colegă, pe care a pus ochii chiar în prima lui zi de şcoală. A văzut-o la careu, dar n-au nimerit în aceeaşi clasă, lucru care l-a dezamăgit profund.
Scandal pentru colega de bancă
Personalitatea bărbatului puternic şi hotărât de mai târziu începuse să se contureze, însă, încă de pe atunci. Prin urmare, elevul din clasa I nu s-a lăsat până când nu a avut-o în preajma sa pe superba fată cu ochii mari.
„Am făcut o criz, că eu vreau să fiu în aceeaşi clasă cu ea. Părinţii noştri au negociat şi am devenit nu doar colegi de clasă, ci şi de bancă. Nu a fost, însă, o mutare prea înţeleaptă, pentru că am fost tot timpul la concurenţă cu ea pentru premiul I. Acum, Adriana Matica, aşa cum o chema pe fată, este un medic celebru", ne-a mai mărturisit Cătălin.
Mama sa a ţinut morţiş să fie mereu premiantul clasei, iar pentru asta nu a ezitat să-i dea o mama de bătaie de fiecare dată când se impunea. Şi cum se spune că bătaia este ruptă din Rai, rezultatele nu au întârziat să apară: a fost premiant din clasa I până într-a XI a şi comandant de detaşament. Dacă lua note sub 10, nu doar că încasa altoiala de rigoare, ci primea şi pedepse, care i se păreau „crunte şi umilitoare" la acea vreme.
Făcea petreceri când plecau părinţii de acasă
„Acum îi mulţumesc mamei pentru educaţia spartană pe care mi-a dat-o, dar atunci mi se părea că mă umileşte. Aveam ore fixe la care trebuia să mă întorc acasă, iar când întârziam mă pedepsea: fie mă trimitea să duc gunoiul, fie să aranjez ciucurii de la covor cu o perie specială sau să cumpăr sifoane", ne-a spus creatorul. Chiar dacă nu a lăsat-o pe tânjeală cu cartea nici în liceu, sfiosul elev Cătălin Botezatu a început să guste din tentaţiile adolescenţei.
Când părinţii săi plecau în weekend la Poiana Braşov, aşa cum era moda atunci, îşi chema acasă prietenii şi petreceau pe cinste: se răsfăţau cu băutura din casă, iar în locul alcoolului puneau apă, răsfoiau reviste deocheate şi se uitau la filme porno. Nicio vizită a amicilor săi nu rămânea, însă, nepedepsită de părinţi, care constatau la întoarcere dezastrul.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu