Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 septembrie 2011

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Premiilor Emmy. Care au fost cele mai reuşite ţinute? - GALERIE FOTO

Cea de-a 63-a ediţie a Galei Premiilor Emmy, care a avut loc duminică seară la Los Angeles, a fost un noumotiv pentru vedete de a-şi etala ţinutele elegante sau extravagante. Culorile toamnei, precum stacojiul şi purpuriul, s-au regăsit în ţinutele mai multor vedete, duminică, la gala de decernare a premiilor Primetime Emmy.

Una dintre cele mai în trend culori de toamnă este roşul aprins, potrivit criticului de modă Sam Saboura, iar Lea Michele, Kate Winslet, Nina Dobrev, Kerry Washington şi Adrianne Palicki au purtat toate această culoare îndrăzneaţă. Chiar şi actorul Allan Cumming a ales această nuanţă, purtând pantaloni roşii la jacheta de smoching.
Nuanţele deschise de albastru, prezentate la Săptămâna Modei de la New York drept culorile pentru primăvară 2012, s-au bucurat de asemnea de popularitate în rândul unor vedete precum Cobie Smulders, Claire Danes şi Amy Poehler.
"Mânecile erau peste tot. Actriţele au purtat mânecile care le scoteau cel mai bine în evidenţă mâinile", a remarcat criticul de modă Shara Koplowitz.
Ţinute cu mâneci lungi au ales Laura Linney, Melissa McCarthy, Loretta Devine, Jayma Mays şi Mayim Bialik, pentru aceasta din urmă fiind o alegerea de natură religioasă.
"Sunt evreică şi pentru mine scopul a fost să mă acopăr măcar până la coate şi (cu fusta n.r.) până în pământ", a spus actriţa Mayim Bialik din serialul "Big Bang Theory". "Mă îmbrac modest, aşa că am căutat ceva care să nu fie cu bretele", a mai spus ea.
Pentru că vedetele au optat pentru rochii cu mai mult material, acestea au preferat să poarte mai puţine bijuterii, a mai observat Koplowitz.
Desigur au fost şi unele excepţii, actriţele Christina Hendricks şi Gwyneth Paltrow alegând rochii mai provocatoare.
"Prea mult luciu şi strălucire sunt exagerate pentru Emmy", spune Saboura. "Acestea ar trebui păstrate pentru marile gale. Apariţiile grandioase nu se potrivesc cu lumea televiziunii. Rochiile în linii simple fără artificii sunt mai potrivite", a mai spus acesta.
Unele vedete şi-au ales ţinutele pentru alte motive decât cele ce ţin de modă. Cara Buono din serialul "Mad Men" a explicat că cerceii Fonderie 47 pe care îi purta sunt făcuţi din acelaşi metal din care se fac puştile AK-47 în Africa, iar banii obţinuţi din vânzarea lor contribuie la lupta pentru distrugerea armelor în ţări precum Congo. "Fiecare pereche de cercei va duce la distrugerea a până la 800 de arme", a spus actriţa.
Premiile Primetime Emmy au fost decernate duminică seară la Los Angeles.
Serialele "Mad Men" şi "Modern Family" au fost marile câştigătoare la cea de-a 63-a gală a premiilor Primetime Emmy, impunându-se, ca şi în 2010, la categoriile "cel mai bun serial/ dramă" şi "cel mai bun serial/ comedie".

sursa:mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu