Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 octombrie 2011

Ce nu stiati despre Rotary Club


Exista locuri in care factorii de decizie din politica, afaceri, educatie si sanatate se intalnesc departe de ochii “profanilor”, stabilesc aliante de culise si dau verdicte care sunt in defavoarea a milioane de oameni. Rotary si Lions sunt din gruparile reprezentative pentru aceste cluburi elitiste, care functioneaza dupa reguli si principii identice cu cele ale francmasoneriei.
Rotary a fost fondat in 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris. La prima intalnire au participat doar patru persoane: Harris, inginerul minier Gustave Loehr (despre care se stie cu certitudine ca era si el francmason), negustorul de carbuni Silvester Schiele si croitorul Hiram Shorey. Loehr si Shorey s-au retras la scurta vreme de la aceste intalniri, astfel ca Rotary, la acea vreme nici macar nu se putea numi club, fiind alcatuit din doar doua persoane.
Acest inceput dezastruos contrasteaza izbitor cu rapida raspandire pe care Rotary o cunoaste de la un moment dat incolo si care se datoreaza, fara indoiala, interventiei din umbra a francmasoneriei. Cum altfel ar fi fost posibil ca, in scurt timp, ceea ce incepuse ca o intalnire intre doi anonimi sa aiba deja anvergura nationala? In 1910 Asociatia Nationala a Cluburilor Rotary isi deschide prima filiala in afara granitelor SUA, in Canada, iar in urmatorul an ajunge si in Europa, la Dublin. Cucerirea lumii continua, astfel ca in 1922 este prezent pe sase continente, are 20.000 de membrii si isi schimba numele in Rotary International. In prezent numara la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei gasindu-se numai persoane influente cum ar fi presedinti sau directori de mari companii si politicieni.
Legendele Rotary spun ca numele gruparii vine de la obiceiul membrilor de a-si tine intalnirile saptamanale prin rotatie, acasa sau la biroul unuia dintre ei. Cu timpul, intalnirile au inceput sa se tina in hoteluri. Acest lucru face ca astazi, in holurile celor mai mari lanturi hoteliere din lume, cum ar fi Marriott, Hilton sau Crowne Plaza sa fie plasate, chiar la receptie, anunturi privind ziua si ora cand se tine intalnirea Rotary. De altfel, proprietarii si managerii acestor hoteluri fac parte din club, iar impunerea pe piata a respectivelor hoteluri se datoreaza in mare parte afilierii acestora la Rotary.
Cercul inchis al “Elitei” masonice
Rotarienii au ritualuri si reguli interne asemanatoare cu masoneria. Sunt o organizatie la fel de inchisa si de secretoasa ca si aceasta. La intrare se face o selectie atenta: sunt invitati sa faca parte din club fie cei care ajung sa fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni si sunt apoi propulsati in pozitii cheie in lumea afacerilor si politicii. Ca si in masonerie, este nevoie deci de o invitatie din partea cuiva din interior. In Rotary lucrurile sunt inca si mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanti interni, numiti “nasi”.
Pe langa aceste similitudini exista si alte aspecte care demonstreaza ca Rotary si masoneria sunt doar doua fatete ale aceleasi puteri globale. Pana in 1933 cluburile Rotary nu acceptau in randurile lor decat masoni. Ulterior s-a renuntat la aceasta regula, insa si astazi multi din membrii Rotary semneaza condica si in lojile masonice.
O organizatie satanica cu aceleasi concepte ca si masoneria
In aceste conditii, afirmatia facuta in revista de afaceri, Bussiness Magazin de Dragos Nitulescu, care conducea Rotary Romania in 2006 este doar o poveste buna de adormit copiii: “Nu avem nicio legatura cu masoneria. Dovada cea mai buna este ca printre membrii nostri se afla si reprezentanti ai clerului. Or, se stie ca preotii si masonii nu stau in acelasi loc.”.
Acele vremuri sunt de mult apuse. Este adevarat ca in 1928 mai multi episcopi spanioli au declarat ca Rotary “nu este altceva decat o organizatie satanica cu acelasi fond si concepte ca si masoneria. Conform documentelor pe care le detinem, Rotary este o organizatie suspecta si trebuie sa fie considerata la fel de groaznica si de perversa ca si masoneria.” Dar la fel de adevarat este si faptul ca, de atunci, tot mai multe fete bisericesti au ajuns sa detina functii importante in Biserica tocmai datorita apartenentei lor la masonerie. Am asistat chiar in Romania la alegerea unui patriarh mason cu sprijinul unor masoni notorii, care faceau parte din Colegiul bisericesc (Sorin Frunza Verde si Constantin Balaceanu Stolnici sunt doar doua exemple in acest sens).
Un istoric rotarian confirma stransele legaturi ale clubului Rotary cu masoneria
Legaturile stranse dintre masonerie si Rotary sunt si mai evidente daca analizam situatia din Marea Loja a Angliei (United Grand Lodge of England – UGLE), numita de masoni si loja mama a lumii, intrucat este organizatia reprezentativa la nivel mondial. La nivelul UGLE exista mai multe loji Rotary.
Poate cea mai cunoscuta si mai veche a fost constituita in 1920. Aceasta are ca simbol cercul Rotary care inconjoara un compas si litera G, simbolul francmasoneriei. Intr-o scrisoare, unul din fondatori, Charles Dewey precizeaza ca toti cei inscrisi in Rotarian Lodge no. 4195 faceau parte din London Rotary Club care, la acea vreme, avea 300 de membri. Astazi loja isi tine intalnirile chiar in Freemasons Hall din Londra, sediul Marii Loji a Angliei (UGLE). In cadrul acesteia mai exista inca sapte loje Rotary. Doua dintre ele au fost constituite la inceputul secolului XX: Nottingham Rotary Lodge No.3941 si North Notts Rotary Lodge No. 8998. Lor li se adauga altele cinci, aparute in ultimii douazeci de ani: Rotary Lodge of Suffolk No. 9306, East Lancashire Rotary Lodge No. 9359, Rotary Lodge of Norfolk No. 9367, Rotarian Lodge of Hong Kong No. 9378 si Rotary Lodge of Hampshire No. 9389.
Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodata si membru Rotary, demonstreaza ca exista stranse legaturi intre Rotary si francmasonerie. “Legaturile dintre Rotary si masonerie sunt vechi si nu trebuie privite cu suspiciune, sustine el. In unele tari est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. In orice caz, existenta medaliilor pe care apare roata Rotary alaturi de simboluri masonice arata ca legaturile sunt inca puternice si astazi”.
Programul Rotary Polio Plus, o amenintare la adresa generatiilor viitoare
Dupa ce mii de copii au fost vaccinati impotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, Romania a ajuns sa fie tara cu cel mai mare numar de copii bolnavi de SIDA. In 1997, jumatate din copiii bolnavi de SIDA din intreaga lume erau din Romania. Acesta este doar unul dintre efectele actiunilor “umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurator.
In 1985, Rotary anunta intregii lumi ca va eradica virusul poliomielitei pana in anul 2000. Dupa ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaratii, peste o jumatate de miliard de dolari si a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continua sa existe. In urma specialistilor Rotary au ramas zeci de mii de morti sau de infirmi care s-au imbolnavit de poliomielita, leucemie sau cancer dupa ce li s-a administrat vaccinul.
Numarul impresionant de victime i-a obligat pe cei de la “Alianta pentru vaccinuri” sa admita existenta unor riscuri ale vaccinului antipolio. Cu toate acestea, oficialitatile nu fac nimic pentru a stopa aceasta campanie ucigasa. De ce? Pentru ca membrii Rotary, care in viata “profana” ocupa pozitii importante in institutiile medicale nationale sau internationale si chiar in guvernele unor tari in care se organizeaza astfel de campanii, nu vor lua niciodata o decizie neconforma cu politica clubului. Asa ca genocidul continua. Intr-un discurs tinut la Conventia Internationala a Rotary din 2006 de la Copenhaga, Bruce Cohick sustine ca trebuie intetite eforturile de vaccinare in Nigeria, Afghanistan, Pakistan si India si promite in numele Rotary ca virusul va fi eliminat fara indoiala cel mai tarziu pana in 2008. O noua gogoasa.
Vaccinul antipolio, o arma importanta in demersul masoneriei de a reduce populatia globului
Vaccinul polio a fost descoperit in 1953 de dr. Albert Sabin si de atunci poarta acest nume. In 1960 s-a descoperit ca este facut din celule prelevate din rinichii de maimuta care contin virusul SV40. Experimentele de laborator realizate de mai multi cercetatori, printre care Bernice Eddy au aratat ca acest virus este strans legat de aparitia leucemiei si a cancerului. Mai mult chiar, SV40 odata patruns in organism se transmite pe cale genetica de la parinti la copii. Pana in 1996, zeci de cercetari au demonstrat legatura dintre prezenta virusului SV40 si cancerul osos si cerebral, boli a caror incidenta a crescut in mod inexplicabil (daca nu luam in considerare campaniile de vaccinare de genul Polio Plus) cu 30% in ultimii 20 de ani.
In loc sa fie stopat progamul Polio Plus care raspandea acest virus, au fost stopati, discreditati, marginalizati si persecutati exact cei care i-au demonstrat periculozitatea. Intrebat de ce s-a procedat asa, dr. Sabin a dat un raspuns demn de doctorul nazist Mengele: “Nu cred ca este cazul sa panicam publicul. Pana la urma, ce mare lucru, copiii vostri sunt injectati cu un virus al cancerului, atata tot!”
Dr. Raymond Obomsawin, analist la Agentia canadiana pentru dezvoltare internationala (CIDA) a realizat un studiu asupra proiectelor de imunizare intreprinse de Unicef impreuna cu Rotary in Thailanda, la inceputul anilor ‘90. Raportul sau arata ca asa cum pojarul nu a disparut din Europa in anii ‘40-’50 datorita vaccinurilor, nici poliomielita nu va dispare in urma acestor campanii de imunizare. Tot el arata ca poliomielita este departe de a fi cea mai frecventa si mai grava problema de sanatate cu care se pot confrunta copiii. Pozitia oficiala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) este ca riscul cel mai mare de a se imbolnavi de poliomielita il intampina copiii malnutriti si de aceea ei trebuie imunizati in primul rand. Ori toate cercetarile au demonstrat ca vaccinul nu trebuie administrat in caz de malnutritie, pentru ca pune in pericol viata copilului. Dr. Archie Kalokerinos arata: “nu poti sa imunizezi copiii bolnavi sau malnutriti si sa zici ca ai rezolvat problema. Vei omori mai multi decat ar fi murit in mod natural din cauza virusului”.
Insa pentru rotarieni vaccinurile sunt mai “profitabile”, din punct de vedere al costurilor, decat hranirea si crearea de conditii de viata prielnice pentru acesti copii. In fond, companiile pe care le conduc majoritatea dintre ei sunt chiar cele care contribuie la saracirea tarilor in care traiesc acesti copii.

sursa:http://bucovinaprofunda.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu