Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 octombrie 2011

John Malkovich îşi prezintă colecţia vestimentară la Paris


John Malkovich îşi prezintă colecţia vestimentară la Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Actorul american John Malkovich îşi va prezenta colecţia masculină pentru sezonul primăvară-vară 2012 într-un magazin din Paris, amenajat temporar în perioada 5-24 decembrie, la câteva săptămâni după inaugurarea, la Milano, a unui prim "concept-store".
De trei ani, John Malkovich, pasionat de modă, creează articole vestimentare într-un stil "dandy boem", "pentru bărbaţi ancoraţi în spiritul secolului al XXI-lea" , potrivit actorului, sub marcaTechnobohemian.
Până la acest anunţ, detaliile despre noua linie vestimentară au rămas, intenţionat, sub semnul confidenţialităţii. Un site care îi este dedicat -www.technobohemian.it - a fost lansat recent.
Denumit "Opificio JM", noul concept-store parizian va prezenta o selecţie a unor produse de lux realizate în Toscana, de la creaţii vestimentare şi până la bijuterii şi parfumuri selecţionate de actorul american.
John Malkovich, care a studiat designul costumelor de teatru la începutul carierei sale, a înfiinţat marcaTechnobohemian în parteneriat cu designerul italian Ricardo Rami.
John Malkovich, născut în 1953, este actor, producător şi regizor, a apărut în ultimii 25 de ani pe afişele a peste 70 de lungmetraje şi a fost de două ori nominalizat la premiul Oscar, pentru rolurile din "Locuri în inimă/ Places in the Heart" (1984) şi "În bătaia puştii/ In the Line of Fire" (1993).


sursa:mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu