Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 octombrie 2011

Magistrati: "Huidu nu scapa de inchisoare"

Libertatea carcotasului este la mana judecatorilor, care ar putea sa-l condamne la inchisoare intre unu si 10 ani, pentru ca a provocat accidentul de la Timisul de Sus, soldat cu trei morti.

Inchisoare cu executare: de la unu la 10 ani?

Inchisoare cu executare: de la unu la 10 ani?
sxc.hu
Cei mai multi specialisti in drept - judecatori, procurori, avocati - consultati de Ziarul Ring au acreditat ideea ca, in practica ultimilor cinci ani, o fapta asemanatoare celei comise de carcotasul Serban Huidu ar putea fi pedepsita cu inchisoare cu executare: de la unu la 10 ani!

”Daca este suta la suta culpa lui si, din accident, a rezultat mai mult de un mort, practica judecatoreasca merge la condamnarea cu... executare! Daca ar fi fugit de la locul fatei ar fi fost si cazul arestarii, asa urmeaza ca ancheta, care este posibil sa fie una foarte complexa, sa fie facuta de procuror si, ulterior, dupa posibila trimitere in instanta, judecatorul sa dispuna. Va repet, practica spune ca, de la doi morti in sus, se da condamnare cu executare!” a declarat, pentru ziarulring.ro, un avocat, fost procuror.

Parchet: Huidu nu a comis intentionat accidentul, nu se pune problema retinerii

Parchet: Huidu nu a comis intentionat accidentul, nu se pune problema retinerii
Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecatoriei Brasov a anuntat, luni, ca nu exista niciun fel de element de infractiune intentionata in cazul lui Serban Huidu, astfel ca nu se pune problema, deocamdata, sa fie luata o masura privativa sau neprivativa de libertate.

Ea a precizat ca o astfel de masura nu poate fi luata in conditiile in care "nu exista niciun fel de infractiune intentionata".

Reit a mai afirmat ca Serban Huidu este cercetat pentru ucidere din culpa si risca o pedeapsa cuprinsa intre un an si opt ani de inchisoare.

Serban Huidu a fost audiat de politisti la spitalul din Brasov

Serban Huidu a fost audiat de politisti la spitalul din Brasov
Carmina Reit, a confirmat ca Huidu a fost audiat la spital, insa nu a dat detalii despre declaratia pe care acesta a dat-o anchetatorilor. "A fost audiat astazi si cu siguranta va mai fi audiat pe parcursul cercetarii", a declarat Reit, potrivit MEDIAFAX.

La ora transmiterii acestei stiri, un echipaj de la Politia Rutiera a parasit Spitalul Judetean.

  • Totodata, la acest moment medicii Spitalului Judetean Brasov, unde Huidu a fost internat dupa accident, cu un traumatism cerebral minor, pregatesc transferul acestuia la o unitate medicala din Capitala.

Cel mai probabil, acestia vor fi transferati la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, a declarat pentruMEDIAFAX managerul unitatii medicale bucurestene, Catalin Carstoiu.

Medicul Catalin Carstoiu a spus ca a fost contactat inca de duminica seara de medicii brasoveni cu privire la transferul lui Serban Huidu, al sotiei lui si al bonei copiilor acestora.

El a mai spus ca sotia lui Serban Huidu si bona ar putea fi internate in Clinica de ortopedie a SUUB.



Alaturi de Huidu, la spital au fost audiate sotia si bona copiilor

Alaturi de Huidu, la spital au fost audiate sotia si bona copiilor
Parchetul ICCJ a anuntat, luni, ca in cazul accidentul de la Timisul de Sus au fost audiati, la Spitalul Judetean Brasov, atat Serban Huidu, cat si sotia si bona copiilor acestora, in timp ce duminica au fost audiate opt persoane aflate in trafic la acel moment.

"Impactul dintre cele doua autoturisme a fost frontal si s-a soldat cu decesul a trei persoane. Doua dintre victime au decedat in cursul zilei de ieri, iar decesul celei de-a treia victime a fost confirmat de Spitalul Judetean Brasov in cursul zilei de astazi, 17.10.2011, orele 10.15. De asemenea, au primit ingrijiri medicale sotii Huidu, bona familiei, care au ramas internati la Spitalul Judetean Brasov, precum si cei doi copii ai acestora, care nu au necesitat internare",
 a precizat Parchetul instantei supreme, intr-un comunicat de presa.

  • De asemenea, duminica au fost audiate opt persoane, participante la trafic. Dintre acestea, trei sunt martori oculari, fiind in autoturisme care se deplasau in acelasi sens de mers cu cele doua autovehicule implicate in accident.


La accidentul lui Huidu se profileaza varianta ca masina a derapat

La accidentul lui Huidu se profileaza varianta ca masina a derapat
sxc.hu
Seful Directiei Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in cazul accidentului provocat de Serban Huidu si soldat cu trei morti "se profileaza prima varianta", respectiv ca masina lui Huidu a derapat si a ajuns pe contrasens, scrie MEDIAFAX.

"Evenimentul de ieri este un accident pe care Politia il trateaza cu maxima seriozitate"
, a spus Dinita, aratand ca in cazul accidentului realizatorului TV Serban Huidu "se profileaza prima varianta, legata de derapaj si intrarea pe contransens, producandu-se coliziunea oarecum frontala pentru ca un autoturism este avariat pe partea dreapta, iar unul pe partea stanga".

El a spus ca aceasta este prima varianta luata in calcul de anchetatori, cea de-a doua fiind depasirea neregulamentara. Alte ipoteze luate in calcul sunt "taierea unei curbe" si starea tehnica a masinii.

Dinita a mai afirmat ca "intra in discutie si partea medicala, dar acest aspect nu tine de Politia Rutiera".


sursa:9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu