Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 noiembrie 2011

COMPROMISURILE IN CUPLU


O relatie nu inseamna sa cedezi nervos, sau mai rau, sa iti interiorizezi toate problemele de dragul ei. Poate va avea o mica tentativa sa fuga in cealalta camera la inceperea discutiei, dar e spre binele vostru sa va asezati in fotolii si sa va discutati problemele. Clar ceva se intampla, doar ca niciunul dintre voi nu face primul pas.
Ia tu initiativa!
Nu pe degeaba Kamasutra numeste barbatul cu organul cel mai mare dintre toti ceilalti barbati "barbatul elefant". Termenul se asociaza cu puterea, deci nici tu nu trebuie sa te lasi mai prejos. Ia tu initiativa si gandeste-te ca e cel mai potrivit moment dintre toate!
Intelege-o! E femeie!
De cele mai multe ori, practicile verbale ale unui barbat atunci cand vine vorba de discutii sunt ferme, scurte si la obiect, concise si niciodata in afara temei. Ea nu e asa, stii asta. Trebuie sa ii lasi loc de raspuns. Un simplu "da" sau "nu" nu o sa salveze cu nimic situatia in care ati intrat.
Planifica-ti discutia!
A ne lasa purtati de vant e probabil cel mai ingenios lucru de pe pamant, dar nu si atunci cand e vorba sa inveti sa faci compromisuri. A-ti aduce aminte in mijlocul discutiei, ca o paranteza, ca a uitat sa plateasca intretinerea cu o seara inainte, nu e tocmai recomandat.
Fixeaza-te pe un singur subiect in seara asta si lasa celelalte probleme pentru alte dati. E deja o trauma mare pentru ea faptul ca ai luat initiativa intr-o astfel de discutie! Sentimentul de dominantie feminina..
Exista un loc pentru orice!
Daca exista un loc unde nu trebuie tinuta o astfel de discutie, ei bine, acela este dormitorul vostru. Riscurile ca discutia sa devieze de la subiect sunt de sute de ori mai mari decat ti-ai imagina! Incearca sufrageria sau chiar bucataria!
Nu o prinde la curatenia in baie, spre exemplu, tu asezandu-te pe marginea cazii si incepand discursul. E adevarat ca se recomanda, pentru o mai buna insusire a informatiilor, un loc intim si apropiat voua, dar.. e patul singurul lucru care va uneste?
Nu te eschiva!
Ai urmat toti pasii si esti pus in fata faptului implinit. Nu da inapoi si nu ii spune ca mergi tu maine sa platesti intretinerea. Nu e corect nici fata de ea, nici fata de tine. Amandoi aveti o problema atunci, iar ea se numeste lipsa de comunicare
Momentul adevarului!
Sa ai pregatit ceva dulce si dietetic pentru finalul de dupa! Dar pana atunci, mai sunt multi pasi de urmat! Trebuie sa ii explici ca nu numai ea e ocupata, si timpul tau este foarte limitat, ca a ceda primul nu inseamna supunere, ci COMPROMIS!

sursa:menshealth.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu