Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 noiembrie 2011

Nu reuşeşti să-ţi faci o iubită? Află ce trebuie să faci


Nu ai cunoscut dragostea încă şi ai ajuns într-un punct în care simţi că nu mai ai şanse de a găsi iubirea? Nimic mai fals. Oricând poţi nas în nas cu marea dragoste! Tot ce trebuie să faci este să nu-i dai cu piciorul încă de la început, aceasta fiind cea mai dificilă parte a unei relaţii în formare.

cuplu
1. Ai răbdare
Ai un talent aparte de a-ţi ruina şansele cu o fată încă de la prima întâlnire? Poate că eşti prea grăbit, atitudinea ta e prea agresivă sau nu-ţi analizezi prea bine acţiunile. Cel mai bun sfat pentru o primă întâlnire este să ai răbdare, să nu te grăbeşti în declaraţii siropoase sau gesturi indiscrete. 5 din 10 femei nu vor să fie sărutate la prima întânire, aşa că las-o mai bine pe ea să facă primul pas.
2. Asigură-te că te place
Se poate ca după prima întâlnire să nu mai vezi o a doua, nu pentru că eşti tu nepotrivit, ci pentru că ea nu era din start foarte interesată de tine. 8 din 10 femei acceptă o invitaţie în oraş deoarece nu au altceva de făcut în acea seara. Poate ai fost doar o companie bună, dar nimic mai mult. Aşadar, e bine să te asiguri din start că fata te place şi că nu îţi acceptă invitaţia doar ca să nu stea în casă. Cum? Analizează-i gesturile. Dacă te ţine de braţ şi dacă îţi zâmbeşte la prima întâlnire, poţi spune că te place!
3. Mergi mai departe
Dacă femeia care ţi-a răpit inima de la prima întâlnire nu mai acceptă o a doua, nu te insista la nesfârşit, nu încerca să joci nişte jocuri puerile. Acceptă şi mergi mai departe. Astfel, şansele ca ea să te sune peste ceva timp şi să te invite în oraş sunt de 67%, pe când invers sunt zero!
4. Vorbeşte cu ea despre Facebook, nu pe Facebook

Mania site-urilor de socializare pune mari piedici relaţiilor solide. Dacă o întâlneşti pe Facebook, nu forma o realţie virtuală cu ea. Spune-i că preferi să discuţi live despre viaţa ta şi că ţi-ar plăcea să ieşiţi la o cafea sau un suc. Întreab-o politicos dacă are timp şi-i face plăcere apoi, dacă răspunsul este afirmativ, stabileşte o dată. Nimic mai simplu. Succes!

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu