Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 decembrie 2011

4 persoane cu parti in plus ale corpului


Desi reprezinta cazuri foarte rare, exista persoane care s-au nascut cu anumite parti ale corpului in plus, iar cazurile lor au devenit celebre in istorie. Unii au invatat sa se foloseasca de ciudatele adaugiri ale naturii, altii au devenit un fel de specimene de muzeu, iar altii si-au indepartat excrescentele pe cale chirugicala.

1. Anne Boleyn

Anne Boleyn a fost a doua sotie a lui Henry al VIII lea al Angliei si se spune ca ar fi avut 11 degete si trei sani. Istoricii nu au gasit dovezi pentru al treilea san, insa desenele si picturile de atunci atesta existenta celui de-al unsprezecelea deget. Pastrarea secretului despre al treilea san se poate lega si de ideea cum ca acesta ar fi semnul unei vrajitoare, deci acesta sa fie motivul pentru care nu se cunosc date extacte despre aceasta legenda.

2. Antonio Alfonseca

Este un jucator de baseball care are sase degete la fiecare mana, ciudatenie care sigur ii este de ajutor pe teren. In cele mai multe cazuri de polidactilie (degete in plus la maini sau la picioare), degetul in plus are o mobilitate limitata sau nu se poate misca deloc si este indepartat chirugical la scurt timp dupa nastere. Astfel de cazuri se intampla unui copil din 500.

3. Barbatul cu doua penisuri

In 2006, un barbat de 24 de ani din India s-a prezentat la medic manifestandu-si dorinta de a scapa de al doilea penis, pe cale chirugicala, pentru a se putea casatori si avea o viata sexuala normala. Spitalul respectiv a ales sa-i pastreze secreta identitatea, dar a confirmat reusita operatiei. Aceasta afectiune numita difalia este extrem de rara, pana in prezent inregistrandu-se in jur de 100 de cazuri in toata lumea.

4. Baiatul cu trei brate

In 2006, un baiat pe nume Jie-Jie s-a nascut in China cu doua brate drepte si unul stang. Desi toate trei bratele aratau normal, nici unul dintre ele nu functiona normal. Cand a implinit varsta de doua luni, medicii i-au amputat bratul cel mai apropiat de piept, dupa ce au decis ca este cel mai putin dezvoltat.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu