Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 decembrie 2011

Bucuresti: Strada – Episodul IV


Nu atat de mare forfota pe cat m-as fi asteptat in acest week-end insorit. dar dupa fotografiile ce vor urma, cine va mai sustine in fata mea ca romanii nu au si ei stilul lor, poate sa pofteasca sa avem o vorba intre patru ochi.
Titlul instantaneelor surprinse de Valentin Niculescu ar fi “accesorizarea in capitolul smart casual”. Din probatoriu amintim: sapca plata, esarfele, fularele, manusiile, palariile portocalii (?!), sosetele colorate iar la unii verighetele. Uneori alaturarile prezinta semne de intrebare: jacheta din piele langa palarie portocalie? raspunsul cred ca l-ai fi primit pe loc:”…da, asta sunt eu!”. Raspuns corect. Si nu as mai avea nimic de comentat.
Pe de alta parte, observ cu incantare ca barbatii folosesc pardesiele si paltoanele corecte, masura lor, croite din materiale de calitate. Daca tinutele sunt complinite si cu o atitudine pe masura, spectacolul strazii devine unul reusit.
Nu in ultimul rand observ, pe zi ce trece, nota cosmopolita a orasului, nota pe care, pana acum ceva vreme, o dadeau doar accentele ciudate ale studentilor provinciali sositi in Bucuresti. Astazi incep sa zaresc asiatici, cetateni de culoare sau natii din nu stiu ce colt de lume. Nu-i rata. Schimba o vorba cu ei, scoate-i la o bere. Fiecare personaj de gen te va imbogatii cu cel putin o informatie sau o imagine nezarita vreodata in viata ta.
















sursa:domnideromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu