Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Top 6: Cei mai horifici criminali in serie(VIDEO)

Gandirea umana este fascinanta si, uneori, socanta. Ceea ce unii dintre noi nu pot concepe, altii considera ca pe ceva normal – Iata cateva cazuri care exemplifica boala mintala dusa la extrem.

6. Gary Ridgway

6. Gary Ridgway
Sursa Foto: Youtube
Cunoscut sub numele de "Ucigasul din Green River”,Gary Ridgway a omorat, prin strangulare, cel putin 71 de femei, in Washington, intre anii ’80 si ’90.

Ridgway a fost in sfarsit arestat dupa ce probele ADN l-au legat de cateva dintre victimele disparute. Acesta si-a recunoscut vina si a negociat cu politistii pentru a nu primi pedeapsa capitala. In schimb, Ridgway a fost de acord sa arate autoritatilor toate locatiile unde isi ingropase victimele.
  • Cum proceda Ridgway?

Criminalul lua de pe drum prostituate sau femei fugite de acasa, le castiga incredera aratandu-le o poza a fiului sau, iar apoi le strangula – fie cu mainile goale, fie cu o curea. Dupa ce lasa cadavrele intr-o anumita locatie, acesta se intorcea mereu pentru a intretine relatii sexuale cu ele sau pentru a le aranja in diverse pozitii.

Cu toate ca Ridgway avea un IQ de doar 82, acesta a reusti sa nu fie prins mai bine de 10 ani, pana in 2001.

Ridgway este inca in viata si este inchis la inchisoarea din Washington.









5. Aileen Wuornos

5. Aileen Wuornos
Sursa Foto: Youtube
Aileen Wuornos este una dintre putinele femei acuzate de crime in serie. Aileen, care lucra ca prostituata, a omorat cel putin 7 barbati, intre anii 1989 si 1990, pana cand a fost prinsa si incarcerata.

Actrita Charlize Theron a castigat permiul Oscar pentru cea mai buna interpretare in filum "Monstrul”, inspirat din viata acestei criminale in serie.

Wuornos a dus o viata foarte grea, plina de abuz, avand primul copil la varsta de 15 ani, rezultat dintr-o relatie incestuasa cu fratele sau.

In cele din urma, Aileen Wuornos s-a indragostit de o femeie si o intretinea pe aceasta prin prostitutie. Pe parcursul anilor in care aceasta se prostitua, Aileen a impuscat si omorat 7 barbati, despre care spunea ca au incercat sa o agreseze.

Wuornos a fost arestat in 1991 si a marturisit crimele trei zile mai tarziu. Aceasta a fost condamnata la moarte si executata prin injectie letala in 2002.





4. Henry Lee Lucas

4. Henry Lee Lucas
Sursa Foto: Youtube
Henry Lee Lucas a fost numit cel mai prolific criminal in serie al tuturor timpurilor. Acesta a reusit sa omoare cel putin 350 de oameni, pe parcursul a 20 de ani, cu toate ca a marturisit ca a fost implicat in peste 600 de crime.

Lucas a fost inspiratia pentru filmul: Henry, portretul unui criminal in serie.

Dupa ce si-a omorat mama, Lucas a petrecut 10 ani in inchisoare, insa a fost eliberat din cauza supraaglomerarii inchisorilor. Odata ce a fost eliberat, Lucas si-a petrecut urmatorii ani pe strazi, imprietenindu-se cu Ottis Toole, un barbat care avea sa ii devina complice in peste 108 crime.

Lucas a murit in 2001, in inchisoare, la varsta de 66 de ani.



3. John Wayne Gacy

3. John Wayne Gacy
Sursa Foto: Youtube
John Wayne Gacy, cunoscut si sub numele de "Clovnul ucigas”, era un om obisnuit: sot, tata, muncitor - dar in acelasi timp un pedofil recidivist, care a distrus vietile multor oameni de-a lungul timpului. John Wayne Gacya fost prins in 1968 in timp ce molesta doi baieti adolescenti si a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Acesta a fost insa eliberat dupa doar 18 luni, pentru comportament exemplar.

Dupa iesirea din inchisoare, John Wayne Gacy s-a recasatorit si a devenit un personaj foarte sociabil. Ii placea sa se imbrace in clovn si sa glumeasca la petrecerile copiilor din vecini, scrie Oddee.com.

In timpul celor 6 ani care au trecut intre prima sa eliberarea si urmatoarea arestare, fiind suspecatat de rapire,Gacy a reusit sa omoare 33 de barbati. Acesta a ingropat majoritatea cadavrelor in podeaua casei sale si in gradina, iar cand spatiul nu i-a mai ajuns, acesta a inceput sa arunce cadavrele intr-un rau din apropiere. John Wayne Gacy obisnuia sa ii ademeneasca pe tineri la el in casa, unde ii tortura, viola si apoi ii ucidea.

Dupa ce anchetatorii au gasit oasele in casa si in gradina sa, Gacy a marturisit totul si a fost executat in 1994.




2. Jeffrey Dahmer

2. Jeffrey Dahmer
Sursa Foto: Youtube
Jeffrey Dahmer este unul dintre cei mai infricosatori criminali in serie din istoria Statelor Unite.

Pe parcursul a 13 ani de „activitate”, Dahmer a reusit sa ucida 17 barbati si baieti. Crimele lui includeau viol, dezmembrare, necrofilie si canibalism.

Cu toate ca multe victime ale lui Dahmer au reusit sa scape, acesta nu a fost prins la timp, ci doar atuncicand una dintre victimele care au scapat, a fugit in stada si a nimerit peste o masina de politie. 

Odata intrati in apartamentul sau, politistii au facut o serie de descoperiri macabre. Dahmer incerca de multa vreme sa construiasca un „sclav sexual fara minte”. Acesta gaurea craniul victimelor sale pentru a incerca sa le faca lobotomii, insa cand acestea mureau, Dahmer isi continua ritualul de viol si alte lucruri grotesti.

Intr-un final, Dahmer a fost inchis, iar pe data de 28 Noiembrie, 1994, acesta a fost batut pana la moarte de un coleg de celula.



1. Ted Bundy

1. Ted Bundy
Sursa Foto: Youtube
Ted Bundy – un nume foarte cunoscut – era un barbat extrem de carismatic, prietenos si chiar frumos, ar spune multi.

Cu toate astea, in spatele trasaturilor sale angelice se ascundea un monstru. 

Intre anii 1974 si 1978, Ted Bundy a rapit si omorat 30 de femei. Aceste 30 de femei sunt doar cadavrele care au fost gasite, insa expertii criminalisti sustin ca numarul victimelor lui Bundy se ridica la peste 40 de disparitii si crime.

Pentru a-si prinde victimele, Bundy se facea ca este handicapat sau pretindea ca este politist. Alte dati, Bundy intra pur si simplu in casele victimelor si le omora in somn. Dupa ce isi prindea victimele, Ted Bundy le viola, tortura si dezmembra. De cele mai multe ori, Bundy pastra suveniruri de la victimele sale, cum ar fi capul.

Bundy a fost prins si arestat in 1979 si a fost condamnat la moarte. Acesta a murit in ianuarie 1989, in scaunul electric.





sursa:9am.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu