Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 septembrie 2011

Facebook vrea să lanseze un serviciu de muzică

Membrii reţelei Facebook vor putea în curând să asculte muzică pe platforma de socializare graţie unui parteneriat încheiat de companie cu serviciile de muzică online Rdio, MOG şi Spotify.

Utilizatorii vor putea să asculte muzică pe site-ul facebook.com, care va servi ca platformă pentru mai multe servicii muzicale online, a precizatMashable, un blog specializat în reţele sociale, citând surse apropiate Facebook.
"Nu avem nicio noutate de anunţat", a spus un purtător de cuvânt al Facebook, contactat de AFP.
"Majoritatea celor mai importante servicii de muzică online sunt integrate în Facebook şi suntem permanent în discuţii cu partenerii noştri pentru a îmbunătăţi" aceste produse, a mai spus purtătorul de cuvânt.
Pentru moment, site-ul propune aplicaţii ce permit postarea online a cântecelor.
Potrivit informaţiilor din presa internaţională, Facebook va anunţa lansarea platformei sale muzicale în timpul conferinţei anuale a grupului, "f8", dedicată dezvoltatorilor şi care are loc la sfârşitul lunii septembrie.
Facebook este cea mai populară reţea de socializare online din lume, cu un număr de utilizatori estimat la circa 750 de milioane, iar unii specialişti plasează valoarea de piaţă a companiei la 100 miliarde de dolari.

sursa:mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu