Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 octombrie 2011

7 idei geniale pentru imbunatatirea stilului


Exista intotdeauna noi moduri de a-ti imbunatati stilul, fara sa trebuiasca sa dai o gramada de bani sau sa angajezi un stilist.


1. Poarta haine care se potrivesc perfect

Cea mai mare imbunatatire a stilului tau este sa te asiguri ca toate hainele ti se potrivesc perfect. S-a terminat cu camasile lalai si pantalonii cu turul lasat. Nu te grabi sa-ti iei haine stramte, ci doar haine in care se poate obsaerva, fara efort, forma corpului tau.


2. Nu pleca niciodata singur la cumparaturi

Este greu sa ai incredere in sfaturile vanzatoarei, asa ca data viitoare mergi impreuna cu unul dintre prietenii tai la cumparaturi. Pune-l sa-ti spuna o parere sincera despre ce ai de gand sa cumperi si asa sesiunea de cumparaturi va fi distractiva.


3.Uita de tendinte sau branduri

Este gresit sa-ti cumperi tot ce vezi in vitrine sau tot ce apartine unui brand, fara sa te gandesti cum ti se potrivesc tie hainele respective sau daca ai de gand sa le porti vreodata. Concentreaza-te mai bine pe cum sa aduni piese care-ti vin bine, care nu se demodeaza, care nu costa o avere si in care pari relaxat, nu un clovn.


4.Nu subestima puterea detaliilor

Ultima piesa care o pui pe tine este prima care va fi observata. De aceea, poate ar fi bine sa te uiti de doua ori in oglinda inainte sa iesi din casa. Ai putea purta un fular colorat in sezonul rece, ca accent de culoare.


5.Nu mai purta tricouri cu logo

Chiar vrei sa arati toata viata ca o reclama ambulanta? Renunta la tricourile cu logouri sau mesaje comerciale si cumpara-ti cateva tricouri clasice, intr-o singura culoare, dar de buna calitate.


6. Schimba aftershave-ul

Majoritatea barbatilor folosesc acelasi aftershave din liceu, fara sa ia in calcul ca vremurile si gusturile avanseaza. Chiar si o tinuta de nota 10 paleste daca e asociata cu un aftershave prost.


7.Investeste intr-o pereche de pantofi superbi

Iata un domeniu in care ai voie sa investesti mai mult. Orice femeie observa pantofii in primele 15 secunde si va fi impresionata de unii care arata bine, sunt moderni si iti vin bine. Din pacate, majoritatea barbatilor, ignora acest capitol.

Autor: Ioana Stanciulescu

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu