Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Barbatii moderni si accesoriile


Accesoriile sunt bau-bau atunci cand barbatii trebuie sa discute despre asta. Multi dintre noi se feresc sau nu au nici cea mai vaga ideea despre ce este vorba. Altii sunt chiar speriati si cred in toate miturile despre efeminarea barbatului modern si alte bazaconii...

Pentru acestia din urma, accesoriile sunt o enigma mai mare decat cea a Otiliei. Daca insa reusesti sa treci peste toate astea si sa vezi dincolo de preconceptii vei afla cum ca este incredibil de usor sa iti ajustezi lookul cu accesoriile potrivite, care sa te transforme brusc si sa aduca un suflu nou stilului tau actual.

Purtand accesoriile potrivite, nu numai ca vei parea mai stilat dar vei putea arata celor din jur ca stii cate ceva despre moda si stil si vei deveni dintr-o data mult mai atragator pentru femei. Daca nu crezi pur si simplu atunci iti voi spune ca s-a realizat un studiu si 73% dintre femei au recunoscut ca barbatii bine accesorizati sunt mai atragatori.
Nu uita insa ca nu este cazul nici sa sari calul. Ce e mult strica.

Un ceas batator la ochi, butoni care sa iasa prea mult in evidenta, ultimul model in materie de ochelari de soare, toate, impreuna cu cel mai scump costum te vor scoate in evidenta, dar nu neaparat vei face cea mai buna impresie...

Nu uita ca uneori mai putin inseamna mai mult. Poarta-le, dar nu pe toate odata.

Iata cateva accesorii care te vor face remarcat:

Butonii

Butonii au avut parte de o mare revenire in ultimii ani. Confera o nota de eleganta, de distinctie. Cel care ii poarta va avea aerul unui barbat degajat, dar hotarat, sigur pe sine. Va avea un look foarte cool si sofisticat.

Sunt multe patternuri si culori din care sa alegi si care sa ti se potriveasca tinutei pe care o urmaresti: de aceea ar trebui sa ai o pereche de butoni pentru aproape fiecare costum. Asa vei putea sa iesi sigur in evidenta, iar butonii tai sa nu para infipti cu forta, fara nicio legatura cu costumul tau.

Palariile sunt cool. Iar!

Indiferent de starea pe care o ai exista o palarie care sa se potriveasca starii respective. Palariile pot sa creeze sau sa break in outfit-ul tau, deci e important sa porti palaria potrivita la imaginea ta. Clasica palarie neagra de fetru a fost foarte populara printre celebritati si multe magazine au facut propriile versiuni la preturi accesibile. Este o palarie care te va face sa arati sofisticat.

Daca porti o asemenea palarie si costum renunta la cravata. Purtand cravata si vesta cu palaria, iti vei strica look-ul. Palaria merge de minune si la o tinuta casual. Pune o pereche de blugi pe tine, un tricou si pe umeri un pulovar si that’s it!

Ceasurile

Ceasul potrivit iti va genera un anumit status social. Iti va promova o imagine. Este probabil cel mai important accesoriu al unui barbat. Cand alegi un ceas ia in considerare stilul tau de viata, gusturile tale si ocaziile la care il porti. E ideal sa ai cat mai multe ceasuri. Cate unul pentru fiecare dintre ocaziile la care participi.

De notat este faptul ca de cele mai multe ori este usor sa exagerezi, asa ca incearca sa te abtii de la a folosi prea multe elemente. Mergi pe minimalism, sau incearca sa nu devii opulent. Un accesoriu in plus si poti deveni gluma serii...


sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu