Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

5 zone erogene ale barbatilor mai putin cunoscute


Zone erogene mai putin cunoscute.
Daca aveai impresia ca i-ai descoperit toate zonele sensibile, ei bine astazi iti vom demonstra ca nu este chiar asa.
Barbatii au o multime de zone erogene, insa multe dintre ele raman aproape necunoscute pentru femei. Azi iti spunem care sunt 5 dintre acestea...

Fruntea
Fruntea este o zona extrem de sensibila pentru barbati, mai ales in partea superioara, acolo de unde incep primele fire de par. Un masaj delicat al fruntii, cateva saruturi ori pur si simplu niste mangaieri care sa inceapa din aceasta zona si sa continue pe obraji in jos, spre barbie, il pot excita foarte mult pe partenerul tau.
Pleoapele
Stiai probabil de lobul urechii, stiai de gat si de buze, dar, recunoste, te-ai gandit vreodata ca pleoapele ar putea fi zone erogene? Saruta-l incet pe buze, obraji si nu uita nici de pleoape data viitoare. Vei observa ca se va excita la maxim!
Zona din spatele genunchilor
Pentru ca pielea este foarte fina si delicata in acea zona si pentru ca circulatia sangelui este intense, zona din spatele genunchilor este considerata a fi una dintre cele mai erogene atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor. Ofera-te sa-i faci un masaj si insista asupra acestei zone, saruta-l usor daca pozitia iti permite, atunci cand se iveste ocazia, sau apasa-l putin cu degetele in aceasta zona.
Buricele degetelor
Foarte sensibile la atingerile delicate, buricele degetelor sunt niste zone erogene pe care putine femei le baga in seama, in timpul partidelor de amor. Atingerile fine, palma pe palma sau saruturile in varfurile degetelor il vor excita pe partenerul tau la maxim. Daca indraznesti mai mult decat atat, cuprinde-i delicat cu buzele cate un deget si joaca-te cu limba chiar in mijlocul sau.
Creierul
Dintre toate zonele sale erogene, creierul este cu siguranta punctul sau cel mai delicat. Sopteste-i la ureche tot ce vrei sa ii faci in pat, tot ce ti-ar placea sa iti faca sau spune-i care sunt fanteziile tale. Spune-i ce iti place la el, spune-i ca ti-a fost dor de el chiar daca nu l-ai mai vazut de cateva ore sau pur si simplu ca miroase bine.

sursa:e-joy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu