Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Secrete amerindiene: Afla ce animal totemic te protejeaza in functie de data nasterii!

Cu totii stim semnul zodiacal sub care ne-am nascut in functie de Soare. Insa stim ce animal totemic ne protejeaza in functie de influenta Lunii in data noastra de nastere?

Pentru fiecare luna a anului exista un animal totemic care ne influenteaza trasaturile de personalitate. Acest animal totemic ne este daruit de Mama Natura in functie de data nasterii si ne ajuta sa aflam mai multe despre caracteristicile ce le posedam.

Descopera ce animal totemic te protejeaza


Gasca


Luna: 22 decembrie – 19 ianuarie
Culoare: alb
Gardianul spiritului: Waboose (Bizonul Alb)
Element: Pamant

Determinare – Ingeniozitate
Ca animal totemic, gasca ne inzestreaza cu perseverenta si ambitie. Cei reprezentati de acest animal totemic isi vor indeplini telurile indiferent de obstacole ori de parerea celor din jur. Daca este ceva de rezolvat, cu siguranta gasca va reusi sa rezolve.

Vidra


Luna: 20 ianuarie – 18 februarie
Culoare: argintiu
Gardianul spiritului: Waboose (Bizonul Alb)
Element: Aer

Bucurie – Energie feminina
Acest animal totemic ne aduce aminte ca orice este interesant atat timp cat este privit din unghiul potrivit. Vidra cauta continuu informatii, idei si concepte si este inzestrata cu inteligenta si imaginatie uimitoare. Desi metodele prin care actioneaza sunt un pic iesite din comun, au o eficienta demna de invidiat.

Lupul


Luna: 19 februarie – 20 martie
Culoare: albastru-verzui
Gardianul spiritului: Waboose (Bizonul Alb)
Element: Apa

Invatator – Deschizator de drumuri
Lupul este un pionier, un vizionar, ce ne impartaseste ideile si invataturile sale. Chiar daca ii place libertatea si se individualizeaza repede, acest animal totemic este familistul perfect. Cea mai mare placere a sa este de a se gandi la idei marete sub clar de luna.

Soimul


Luna: 21 martie – 19 aprilie
Culoare: galben, galben-verzui
Gardianul spiritului: Wabun (Vulturul Auriu)
Element: Foc

Agilitate – Concentrare
Lideri innascuti, cei sub semnul acestui animal totemic isi pastreaza judecata clara si in cele mai grele situatii. Soimul nu pierde niciodata timpul si ia pozitie atunci cand trebuie. Este respectat pentru agilitatea si precizia cu care face lucrurile sa functioneze in orice situatie.

Castorul


Luna: 20 aprilie – 20 mai
Culoare: albastru sau galben
Gardianul spiritului: Wabun (Vulturul Auriu)
Element: Pamant

Arhitectul viselor
Castorul, acest animal totemic ce construieste neincetat, isi protejeaza familia cum poate mai bine, oferind in acelasi timp mai multe “portite” de scapare pentru cei care au diverse probleme. El ne invata ca trebuie intotdeauna sa avem grija de ceea ce iubim, ca trebuie sa luam atitudine atunci cand este nevoie si nu sa stam ascunsi in coltul nostru.

Caprioara


Luna: 21 mai – 20 iunie
Culoare: alb si verde
Gardianul spiritului: Wabun (Vulturul Auriu)
Element: Aer

Inocenta – Blandete
Chiar daca este agil si mereu constient de ce se intampla in jurul lui, acest animal totemic are tendinta ca din cauza bunatatii si a blandetii sale, sa intre fara sa vrea in capcana celorlalti oameni. Daca isi pastreaza rationalitatea si nu gandeste cu inima, ramane mereu alert si constient de eventualele pericole.

Ciocanitoarea


Luna: 21 iunie – 21 iulie
Culoare: roz sau trandafiriu
Gardianul spiritului: Shawnodese (Coiotul)
Element: Apa

Sensibilitate – Protectie – Emotie
Cel mai protectiv animal totemic este Ciocanitoarea – ascultatorul desavarsit, empatic si intelegator. Ciocanitoarea stie cum sa se dedice complet oamenilor din jurul ei. Totusi, ea ne sfatuieste sa capatam o perspectiva emotionala si sa ne folosim intotdeauna mintea in locul inimii nesabuite.

Somonul


Luna: 22 iulie – 21 august
Culoare: rosu
Gardianul spiritului: Shawnodese (Coiotul)
Element: Foc

Intelepciune – Autocunoastere
Desi inoata impotriva curentului raului, somonul se va reintoarce intotdeauna in locul unde a fost creat, manat de determinare si instinct. Cei influentati de acest animal totemic ne invata, prin exemplu, sa ne ascultam intotdeauna instinctul si sentimentele, sa vedem viata ca pe o aventura, sa evoluam spiritual si sa nu ne dam niciodata batuti.

Ursul brun


Luna: 22 august – 21 septembrie
Culoare: purpuriu
Gardianul spiritului: Shawnodese (Coiotul)
Element: Pamant

Paznicul Intelepciunii ascunse in subconstient
Ursul cauta mereu mierea, adica dulcele gust al adevarului de pe buzele oamenilor, iar apoi hiberneaza pentru a digera experientele prin care a trecut. Persoanele reprezentate de acest animal totemic ne invata ca daca exista un numar infinit de întrebari in viata, cu siguranta toate raspunsurile pe care cautam sa le aflam se afla in noi, in intelepciunea noastra.

Corbul

Luna: 22 septembrie – 22 octombrie
Culoare: maro sau albastru
Gardianul spiritului: Mudjekeewis (Ursul Grizzly)
Element: Aer

Paznicul Sacrului
Acest animal totemic semnifica cunoasterea Binelui si a Raului. Corbul poate intelege lumea spirituala si cea fizica prin trecut, prezent si viitor. Corbul poate impleti lumina cu intunericul, scotand la iveala nu numai realitatea inconjuratoare, ci si realitatea interioara a fiintei umane.

Sarpele


Luna: 23 octombrie – 21 noiembrie
Culoare: portocaliu sau violet
Gardianul spiritului: Mudjekeewis (Ursul Grizzly)
Element: Apa

Intelepciune – Vindecare – Simbolul Eternitatii
Acest animal totemic simbolizeaza evolutia continua si transformarea, ciclul viata-moarte-renastere. Oamenii de acest tip sunt plini de energie, constienti de lumea din jurul lor si de faptul ca raul se poate transforma in bine, dar si dornici sa experimenteze mereu si mereu “noul”, lasand trecutul in urma.

Bufnita


Luna: 22 noiembrie – 21 decembrie
Culoare: negru sau auriu
Gardianul spiritului: Mudjekeewis (Ursul Grizzly)
Element: Foc

Magie – Intelepciune
Bufnita vaneaza noaptea. Nu numai ca vede foarte bine pe intuneric, dar are un auz ascutit si este extrem de silentioasa. Asa sunt si oamenii pe care ii reprezinta. Ca animal totemic, Bufnita este simbolul intelepciunii, deoarece vede lucruri pe care altii nu le pot distinge. Nimeni nu poate insela Bufnita, indiferent cat de mult s-ar stradui.

sursa:garbo.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu