Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Haina din material sintetic


Chiar dacă acest sezon, este unul potrivit texturilor, de multe ori, totul o ia într-o altă direcţie bineînţeles nedorită de către cunoscători. Această haină era foarte populară pe vremea când eram la liceu din cauza faptului că nu găseai altceva ce să porţi, dar azi, nu mai ai nicio scuză.
Sincer nu înţeleg ce este aşa de interesant la acest model de haină. Singura pe care o recomand şi o accept, este cea matlasată pentru că este versatilă prin combinaţiile de layering pe care le poţi face cu ea. Deşi haina din material sintetic este un fel de matlasă, dar prea proeminentă.
Nu vreau să vin cu niciun argument pro acestei haine pentru că în ochii mei a scăzut din cauza materialului de nylon, fâş, poliester folosit şi un design deloc atragator. Nu mai are niciun sens să mă pronunţ cu ce se întâmplă cu aceea haină când te apropii de o sursă de căldură. În plus, are acel luciu care va atrage atenţia într-un sens negativ. Va spune despre tine “uită-te la mine ce haină ieftină şi de prost gust port”.
Ce s-au întâmplat cu hainele din lână?
sursa foto: australianinprague.blogspot.com

sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu