Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 decembrie 2011

3 combinatii neobisnuite de culori


Chiar daca majoritatea barbatilor prefera sa abordeze combinatii clasice si sigure de culori, un pic de curaj si invotaie nu strica niciodata, ba chiar va resuti sa imbunatateasca un stil banal so comun. Iata trei combinatii care merg intotdeauna bine, indiferent ca le porti la tinute formale sau casual.

1. Verde si lila

Este ceva misterios si placut, in acelasi timp, in aceasta combinatie de nuante. Chiar daca te feresti de lila in mod normal, asocierea cu verdele poate schimba complet modul de perceptie. Incearca, pentru inceput, sa porti o camasa lila alaturi de un pulover cu decolteu in V si vezi cum ti se potriveste combinatia.

Mai departe poti avansa la sacou verde, din stofa sau catifea si tricou lila. Daca ti se pare prea mult, poti purta un fular lila la un pulover sau bluza verde sau invers.

O cravata sau un papion verde se va potrivi de minune cu o camasa lila, iar lista de combinatii poate continua.

2. Maron si gri

Este una dintre cele mai neobisnuite asocieri de culori, insa nu stii cat de bine arata pana n-o porti. Desi ambele definesc nuante plictisitoare si banale, pe care esti tentat sa le porti alaturi de culori vii, nu impreuna, efectul acestei combinatii sigur o sa-ti placa.

Poarta o vesta gri peste o bluza sau camasa maron. Pantalonii gri se potrivesc cu o jacheta maron, desi pare o nepotrivire. Vei descoperi ca cele doua culori se complementeaza si flateaza una pe alta. Maronul face griul sa para mai curat si griul face maronul sa para mai intens si mai puternic.

Asocieaza orice piese din aceste doa culori si vei vedea efectul.

3. Potrocaliu si albastru

Avem de-a face cu doua culori puternice care au nevoie de moderatie pentru a face o echipa buna. Incearca sa porti un tricou sau bluza oranj, alaturi de jeansi indigo sau o esarfa albastra cu o camasa portocalie. Gandeste-te la contrastul dintre albastrul marii si soarele rosu de dinainte de apus.

Aceasta este o combinatie pentru lunile mai calduroase, fiind recomandata maxim pentru lunile de toamna blanda.



sursa:askmen.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu