Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 decembrie 2011

Bărbaţii se gândesc la sex la fel de mult ca şi la mâncare

Credeai cu adevărat că bărbaţii se gândesc la sex la fiecare câteva secunde, aşa cum susţinea un studiu mai vechi? Asta le-ar fi lăsat foarte puţin timp pentru altceva, nu? Un nou studiu citat de ziarul LA Times susţine că bărbaţii se gândesc la sex de 18,6 ori pe zi, în timp ce femeile doar de 9,9 ori pe zi.

De câte ori pe zi se gândesc bărbaţii la sex?
Cercetătorii de la Ohio State University au dat unor studenţi aparate de măsurat click-urile şi i-au rugat să dea un click de fiecare dată când se gândesc la sex. Şi, în vreme ce media este cea de mai sus, studenţii s-au gândit de mult mai multe ori pe zi la sex: între o dată şi 388 de ori pe zi la bărbaţi şi între o dată şi 104 ori la femei. Cei care s-au gândit de mai multe ori pe zi susţin că se simt mai bine în pielea lor şi că sunt mai împăcaţi cu propria sexualitate.

Studenţii au fost rugaţi să dea click-uri şi de fiecare dată când se gândesc la somn şi la mâncare, iar din interpretarea acestor rezultate a reieşit că bărbaţii se gândesc la mâncare de 18 ori pe zi, în timp ce femeile se gândesc de 15 iar numărătoarea gândurilor referitoare la somn îi plasează pe locul fruntaş tot pe bărbaţi cu 11 gânduri pe zi, în timp ce femeile visează la somn doar de 8,5 ori pe zi.


sursa:realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu