Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 decembrie 2011

Cum sa atragi norocul: 7 simboluri Feng Shui aducatoare de noroc

Feng Shui este practicat in Orientul Indepartat de mii de ani. Feng inseamna "Vant", iar Shui, "Apa". Asadar, Feng Shui este arta de a trai in armonie cu Pamantul.

Potrivit artei Feng Shui, atunci cand suntem in armonie cu Pamantul, invitam in caminul nostru darurile Universului – noroc, fericire, pace, bogatie.

Simboluri Feng Shui


1. Broasca aducatoare de noroc


In multe culturi asiatice, broasca reprezinta partea yin a naturii, simbolizeaza Luna si aduce prosperitate in case. In limba chineza, aceasta broasca aducatoare de noroc este denumita Chan Chu si transfera energii pozitive. De cele mai multe ori, ea este reprezentata cu o moneda in gura.

In casa, broasca aducatoare de noroc (si de bogatie) trebuie asezata cu fata la intrarea principala sau in zona de sud-est a caminului. Intr-un magazin, trebuie intotdeauna plasata langa casa de marcat, cu fata inspre usa.

2. Elefantul aducator de noroc


Fiind un animal ce traieste extrem de mult, elefantul simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea si puterea.

Elefantul trebuie asezat intotdeauna sus, pe un raft – are nevoie de recunoastere pentru a aduce vesti bune in casa. Acest simbol Feng Shui poate fi asezat si in hol, insa niciodata cu fata spre intrare. Daca asezam broasca aducatoare de noroc peste elefant avem toate sansele sa fim promovati la locul de munca!

3. Boul chinezesc aducator de noroc


Boul este o creatura onesta pe care te poti baza. Rabdarea si perseverenta sunt atributele ce ii aduc succesul. Boul aduce noroc in afaceri, investitii si cariera. Se spune despre el ca poate indeplini orice dorinta.

Ca emblema a primaverii, Boul reprezinta bucuria vestilor noi si semne bune pentru familie.

Boul trebuie asezat in partea de sud-est a casei pentru a genera prosperitate si bogatie. De asemenea, este cel mai potrivit cadou pentru cei proaspat casatoriti sau partenerii de afaceri.

4. Cocorul Alb aducator de noroc


Cocorul Alb poate zbura pana la Ceruri si este simbolul chinezesc al intelepciunii. De multe ori este denumit Cocorul Ceresc.

Nu numai cocorul, ci si alte pasari Feng Shui aduc noroc atunci cand sunt asezate spre sud, cu fata la unul din peretii camerei, dar nu cel cu usa. Totusi, pasarile tinute in custi aduc energii negative in Feng Shui, caci simbolizeaza stoparea evolutiei – de orice fel ar fi ea.

5. Pestele Koi aducator de noroc


Se spune despre Pestele Koi ca traieste peste 100 de ani, inotand continuu impotriva curentului, luptandu-se cu nedreptatea pe tot parcursul vietii sale.

In Feng Shui se spune despre acest peste ca aduce noroc si prosperitate nu numai in camin, ci si la locul de munca, sub orice forma ar aparea el in camera – statueta, pictura, sau chiar pestisor viu in acvariu!

6. Pisica aducatoare de bani si noroc


Pisica nu numai ca este capabila sa vada pe intuneric, insa alunga orice spirit rau ce ne poate impiedica sa atingem succesul.

In Feng Shui, Pisica trebuie asezata pe birou sau langa o casa de marcat (la locul de munca). In camin ea trebuie asezata in zona de sud-est (pentru a aduce bogatie) sau nord-est (pentru a aduce cunoastere).

7. Calul chinezesc aducator de noroc


In Feng Shui, Calul concentreaza energia unei persoane pe calea succesului. Totusi, poate aduce si energie Yang in exces din cauza asocierii lui cu elementul Foc. Asadar, el trebuie asociat cu un element Yin.

Asezati doi cai impreuna pentru un parteneriat puternic in afaceri sau o casnicie solida. Ei ar trebui sa stea cu fata la usa sau la geam. Daca asezam calul in partea de sud-est a camerei vom avea noroc in interactiunile sociale, iar in coltul nord-vestic ne va ajuta sa trecem cu brio de incercari.

sursa:garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu