Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 ianuarie 2012

6 tunsori masculine celebre GALERIE FOTO


Sase actori celebri ne prezinta cele mai cautate tunsori si freze masculine ale momentului, care au fost deja testate pe milioane de femei din intreaga lume, care s-au aratat foarte incantate de lookurile respective. Aege si tu o tunsoare in functe de tipul de par si stilul tau.


1. Bucle rebele ca Orlando Bloom


Actorul Orlando Bloom si-a purtat parul ondulat natural, intr-o permanenta neglijenta, inca de cand il stim, iar stilul lui a fost pe placul mutor femei celebre, deci ne place efectul abia strezit din somn. Daca ai parul ondulat, poarta-l la aceeasi lungime, cu putin volum pe mijloc, da pastreaza-l curat pentru un efect interesant.





2. Par cret ca Justin Timberlake


Cand ai parul la fel de cret ca al lui Justin, nu iti raman multe variante de aranjare. Poarta-l scurt si dat cu gel, astfel incat toate femeile sa simta nevoia sa-l atinga, dar sa nu o poata face.





3. Neglijenta studiata a lui Zac Efron


Ai avea impresia ca asa s-a trezit azi din pat. Ei bine, nu. Tunsoarea aceasta lasa parului o lungime medie, astfel incat sa se poata crea un pic de volum in jurul capului. Usuca-l folosind niste spuma si modeleaza-l astfel incat sa stea ridicat si usor orientat intr-o parte.





4. Volum pe mijloc ca David Beckham


David este mereu atent cu aspectul sau fizic, fiind tot timpul bine tuns si frezat. Tunsoarea aceasta la care nu a mai renuntat ani buni, are volum pe mijloc, unde parul este mai lung, de la frunte catre ceafa. Daca vrei sa imiti lookul sau, adu parul spre fata cu putina ceara si ridica-l in sus la frunte si la ceafa.





5. Freza de gangster a lui Leonardo DiCaprio


Leonardo DiCaprio face ce face si nu renunta la tunsoarea de scolar, insa isi schimba deseori freza. Freza din imagine a adoptat-o de cand a jucat in filmele cu gangsteri si recurge deseori la ea, mai ales pentru ca se potriveste cu tinutele elegante, purtate la evenimentele mondene.





6. Ciufulit ca Robert Pattinson


Robert este un adevarat sex simbol si, pe cate este de studiat si atent personajul sau din Twilight", pe atat de sexy, rebel si nonconformist este actorul in viata reala. Mai recent, actorul a ales sa-si lase parul mai lung si sa-l poarte usor ciufulit, freza lui rebela venind intr-o contradictie placuta cu tinutele formale sau evenimentele mondene si elegante la care participa.



sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu