Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 ianuarie 2012

Cum sa porti esarfa barbateasca - FOTO


Spre deosebire de fular, esarfa barbateasca este un accesoriu mai putin util, dar cu efect mult mai mare. Afla cum sa porti esarfa barbateasca in sezonul urmator.

Tendintele din moda masculina acorda tot mai multa atentie detaliilor, astfel ca esarfa barbateasca a devenit o piesa importanta intr-o tinuta reusita.

Cum alegi esarfa barbateasca

Deoarece nu are o folosinta practica, esarfa barbateasca este considerat un accesoriu de fashion, care nu poate lipsi din garderoba unui barbat rafinat.

Este important sa alegi o esarfa in functie de stilul personal si de modul in care te vei simti atunci cand o porti. O esarfa bina aleasa iti poate oferi un aspect rafinat, indiferent daca alegi sa o porti cu o tinuta eleganta sau cu una casual.

Daca nu esti un impatimit al esarfelor, evita-le la inceput pe cele cu multe franjuri. Cu cat o esarfa are mai multe franjuri, cu atat vei gasi mai greu ocazii si tinute potrivite pentru ea.

Nu toti barbatii pot purta cu succes esarfa barbateasca. Daca esti foarte corpolent sau musculos, o esarfa subtire nu este intotdeauna cea mai buna alegere. Corpul tau poate fi pus in valoare mai bine de un fular mai gros.

Materialul potrivit pentru esarfa barbateasca

Ca accesoriu cu functie pur estetica, esarfa va crea cea mai buna impresie atunci cand este fabricata dintr-un material de calitate. Matasea si casmirul sunt cele mai bune alegeri, insa o esarfa din aceste materiale poate avea un pret ridicat.

Atunci cand este bine realizata, esarfa poate fi si dintr-un bumbac subtire sau dintr-o combinatie de matase cu un alt material.

Esarfa barbateasca intr-o tinuta eleganta

Combinata cu o camasa eleganta si un sacou, esarfa barbateasca te poate ajuta sa creezi o tinuta rafinata, care sa atraga atentia femeilor cu gust.

Pentru tinutele elegante, sunt recomandate esarfele mai simple, care pot fi legate in mai multe feluri simple. Poti infasura esarfa in jurul gatului, sau pot trace capetele printr-o bucla formata de esarfa. Modul in care legi esarfa depinde de evenimentul pentru care te imbraci. La o tinuta de gala, nu se recomanda legarea esarfei, prezenta ei in jurul gatului este suficienta.

In cazul esarfelor scurte, inodate in jurul gatului, poti introduce capetele esarfei sub camasa, pentru un look mai rafinat.

Esarfa poate fi mai indrazneata atunci cand alegi un sacou intr-o culoare neutra, dar cei mai multi barbati aleg sa coordoneze cromatic esarfa in acelasi mod ca o batista de rever.

Asigura-te insa ca imprimeul esarfei este creeaza un contract placut fata de camasa, iar efectul accesoriului nu este pierdut la combinarea lui.

Esarfa barbateasca intr-o tinuta casual

Cand vrei sa accesorizezi esarfa cu o tinuta casual, camasa devine cel mai important element. Camasile uni combinate cu o esarfa cu imprimeu ofera un look relaxat, dar elegant.

Evita combinarea esarfei in tinutele casual cu alte elemente imprimate. Camasile in dungi sau carouri nu sunt cea mai buna alegere daca planuiesti sa porti o esarfa imprimata.

Alegerea culorii potrivite porneste de cele mai multe ori de la camasa. Alege una dintre culorile camasii si accesorizeaza tinuta cu o esarfa intr-o nuanta mai inchisa.



Foto: Glamzzle.com


sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu