Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 octombrie 2011

Tendinte culori toamna iarna 2011-2012 femei


De peste 17 ani, Pantone, autoritatea mondiala in domeniul culorilor, ne aduce in prim plan nuantele cele mai importante alese de designerii prezenti la New York Fashion Week. Raportul Arta Culorilor - Sensibil si spiritual, reprezinta un punct de referinta pentru toti cei care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu ultimele noutati in domeniul fashion.

 

 

Idei furate de la marii maestrii, tonuri de sepia ale vechiului Hollywood, opera chineza, peisaje urbane si rurale, toate acestea sunt sursele de insipratie pentru noile tendinte ale toamnei 2011. Designerii se joaca cu textura, contrastul si culorile pentru toamna acestui an. Sunt asociate influentele feminine cu cele masculine, culorile calde cu nuantele metalic reci, sunt incorporate tendinte vechi cu tendinte noi si se creaza un echilibru intrigant intre culori.

 

“Designerii adopta o abordare picturala pentru toamna 2011 prin combinarea in mod artistic a culorilor aprinse cu cele neutru discontinue, amestec ce aminteste de modul in care un artist isi construieste o opera de arta uimitoare. Ca si in capodopera unui pictor, exista cu siguranta o poveste de dragoste intre designeri si paleta coloristica pentru acest sezon.” Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color

 

Bamboo (PANTONE 14-0740)

O nuanta tomnatica surprinzatoare, care aduce o aroma exotica calda acestui sezon. Ca un apus de soare filtrat al ultimelor zile de toamna, Bamboo este un standout galben cu o nuanta de verde subtil. Poate fi mixata cu alte culori ale topului 10 pentru toamna anului 2011, Phlox (brumarel), Deep Teal si Honeysuckle (culoarea anului 2011).

 

 

Chris Benz www.chris-benz.com

 

Emberglow (PANTONE 17-1547)

Radiantul Emberglow, un ton de toamna traditional, emana caldura unui incendiu stralucitor - un panaceu perfect pentru aerul proaspat de toamna. Pentru un look clasic combinati aceasta nuanta cu Coffe Liqueur iar pentru o aparitie un pic mai retro cu Honeysuckle. Adauga un pantof sau o geanta de mana in nuanta Emberglow, sau o esarfa care sa combine Emberglow cu Phlox sau Deep Teal.

 

 

Peter Som www.petersom.com

 

Honeysuckle (PANTONE 18-2120)

Oferind un sentiment de continuate din primavara, dinamicul Honeysuckle functioneaza jucaus cu oricare dintre culorile toamnei 2011, dar mai ales cu Coffee Liqueur si Nougat. Pentru a adauga intensitate formeaza o pereche complementara cu Bamboo. Cochet si festiv, Honeysuckle aduce o stralucire magica.

 

 

Roland Pamella www.pamellaroland.com

 

Phlox (PANTONE 19-2820)

O culoare magica, un violet profund cu un strop de mister, este o nuanta uimitoare. Combinati aceasta nuanta cu nuantele neutre ale acestui sezon pentru a crea un efect deosebit sau cu Cedar, Teal Deep sau Coffee Liqueur pentru a crea ceva extraordinar. Pentru a adauga mai mult entuziasm mixati aceasta culoare cu Honeysuckle sau Bamboo si in contrast cu Cedar pentru a obtine o combinatie inspirata de Mama natura.

 

 

Adam Lippes www.shopadam.com

 

Cedar (PANTONE 16-0526)

Evocand prospetimea unei ceti reci intr-o padure intunecata, Cedru este o nuanta versatila, un verde neutru deosebit. Da o nota de natural combinat cu Deep Teal si un look sofisticat si atemporal mixat cu Phlox sau Orhid Hush.

 

 

Charlotte Ronson www.charlotteronson.com

 

Deep Teal (PANTONE 19-4914)

Un verde albastrui tonifiat si puternic, sugereaza adancurile oceanului si culoarea cerului atunci cand lumina zilei coboara in intuneric. Confera o tinuta perfecta atunci cand este combinat cu Cedar si un outfit unic combinat cu Honeysuckle.

 

 

Cynthia Steffe by Shaun Kearney www.cynthiasteffe.com

 

Coffee Liqueur (PANTONE 18-0930)

O nuanta profunda care aduce un sentiment de eleganta acestei toamne si este o alternativa ideala pentru basicul negru. Pentru cei care prefera nuantele netru este alegerea perfecta

 

 

Elie Tahari www.elietahari.com

 

Nougat (PANTONE 16-1320)

Un ton deosebit de cald, Nougat poate fi combinat cu succes cu nuantele Phlox, Emberglow sau Honeysuckle.

 


Mackage www.mackage.com

 

Orchid Hush (PANTONE 13-3805)

Un ton unic de gri, cu nuantele complexe ale unei orhidee, da bine combinat cu oricare dintre culorile acestei toamne. Pentru o tinuta office aceasta nuanta este ideala.

 


VPL by Victoria Bartlett www.vplnyc.com

 

Quarry (PANTONE 15-4305)

O nuanta speciala, perfecta pentru persoanele mai conservatoare sau pentru cei care prefera nuantele mai neutre. Puteti sa-i oferiti un strop de viata in combinatie cu Emberglow, Honeysuckle sau Phlox.



sursa:interferente.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu