Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 noiembrie 2011

5 lectii de viata pentru cei singuri


In momentul in care esti singur de ceva vreme si incepi sa te simti descurajat pentru ca s-ar putea sa nu gasesti niciodata pe cineva, e usor sa cazi in depresie. Ceponturile de mai jos te vor ajuta sa vezi jumatatea plina a paharului.

Invata sa traiesti in incertitudine

Stiu ca ai vrea sa poti controla fiecare pas sau intamplare din viata ta, dar asta nu se poate. Sunt atat de multe alte lucruri neplacute care ti se pot intampla, mult mai rele decat sa nu sti ce iti rezerva viitorul in plan amoros. Gandeste-te cum ar fi sa ii diagnosticat cu cancer de prostata, sa faci tratament, sa invingi boala si l aurmatorul control sa te intrebi daca nu cumva a recidivat boala.

Fii rabdator

Orice dureaza mai mult decat ne-am fi asteptat-gasirea slujbei potrivite, obtinerea promovarii, asteptarea sufletului pereche, sau gasirea unei case. Viata e surprinzatoare si trebuie sa fii pregatit pentru orice.

Fii optimist!

Exista multr persoane care au fost binecuvantati cu sotii iubitoare, copii, caini, lux,masini....In aparenta ar avea totul. Nu trebuie sa fii invidios pentru bunastarea lor. Lucrurile se vor indrepta si pentru tine. Si tu poti avea ceea ce au ei! Crede, nu deznadajdui, spera si fa totul sa obtii ceea ce iti doresti!

Da-ti seama ca viata este cu adevarat frumoasa!

Chiar daca nu esti vecin cu Eva Longoria, pe care sa o vezi in fiecare dimineata cand te trezesti, ai alte lucruri care sa te bucure: un cer albastru senin, o carte buna, omuzica buna, o seara cu prietenii...

Traieste in prezent

Nu sta sa pierzi zilele amintindu-ti de iubirile trecute sau sa te gandesti cum ar fi fost dac...Asta e...ce a fost a fost, trecutul nu poate fi schimbat, dar cel mai important, prezentul nu trebuie ratat.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu