Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 noiembrie 2011

6 gadgeturi care ne dorim sa fi existat


Chiar daca nu avem cunostintele si materialele necesare, cu totii ne-am dorit macar o data in viata sa se fi inventat un anumit obiect care sa ne usureze viata, in functie de diverse situatii prin care am trecut. Unele dintre ele chiar au fost inventate, la modul teoretic, in diverse productii sau parodii, altele vor ramane la nivel de fantezie.

1. Traducatorul universal

Ar trebui sa fie un aparat caruia ii vorbesti in orice limba si care e in stare sa-ti traduca instant in orice limba. Un fel de Google Translator, dar mult mai rapid si interactiv, care functioneaza pe baza de comenzi verbale.

2. Hoverboard

Este un skateboard fara roti, care pluteste la o distanta mica deasupra pamantului si am aflat de existenta lui din productia "Back to the Future 2". Iar de atunci, ne tot imaginam cum ar fi sa ne suim pe el si sa ne plimbam de colo colo pe holurile biroului, prin supermarket sau pe aleile parcului, scutindu-ne de efortul de a merge.

3. Stergatorul de memorie

Am aflat de el din filmul "Men in Black" si este extrem de util daca vrei sa stergi memoria recenta a cuiva. Imagineaza-ti ca iubita te-a vazut cu alta femeie sau seful te atentioneaza ca ai de predat un material si nu prea ai nici o solutie rapida la indemana. Apesi pe un buton al "stergatorului de memorie" si te-ai impacat cu amandoi.

4. Aparatul de zbor

L-a purtat Iron Man si parea foarte simplu de folosit. Trebuia doar sa fii atasat cu niste centuri la el, sa apesi pe un buton si astfel, drumul pana acasa il petreci in zbor, peste blocurile din cartier si peste blocajele de circulatie. In plus, ai putea zbura direct din balconul de la munca la restaurant, in pauza de masa, fara sa mai astepti 10 minute la lift.

5. Masina timpului

Ce poate fi mai tare sa iesi la o bere cu propriul bunic sau la agatat cu propriul tata si eventual sa previi propria nastere? Toate acestea si multe altele ar fi posibile daca ai avea la indemana masina timpului. Gandeste-te numai cate greseli din trecut ai putea indrepta!

6. Camera de teleportare

Ne-a fascinat aceasta idee inca de la primele episoade din "Star Treck" si inca n-am renuntat la idee. Cum ar fi sa ajungi in cateva secunde din Bucuresti pe cea mai tare partie de schi din Elvetia sau pe o plaja din Caraibe? Ai scapat de rezervarile la avion si de raul de trasport, iar timpul n-ar mai fi o problema pentru nici o calatorie.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu