Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 noiembrie 2011

Jacheta aviator


Când trebuie să ne protejăm de temperaturile scăzute, bărbatul are o gamă variată de hainede unde să aleagă. O astfel de haină care a rezistat în istorie şi care se găseşte într-o gamă largă, este jacheta aviator. Ea a fost purtată pentru prima dată de către piloţi în al doilea Război Mondial. Această jachetă, te pregăteşte în lupta împotriva vântului, ploii şi a ninsorii.
Jacheta aviator, a devenit populară o dată cu filmul Top Gun, dar consider că cea mai mare influenţă a avut-o Burberry în popularizarea jachetei aviator. Jachetele aviator, pot fi uşor recunoscute după gulerul supraponderal îmblănit. La Burberry, se găseşte atât varianta lungă cât  și scurtă. În plus, aceste modele au  gulerele duble supraponderale.
Ea nu poate fi purtată cu orice pentru că jacheta aviator + costum, nu dă bine.
Jacheta aviator ca şi alte piese iconice ce au rezistat de a lungul timpului şi datorită influenţelor milităreşti, aduce un plus de masculinitate.
http://fashiongossip10.blogspot.com
Am menţionat mai sus de influenţa pe care a avut-o Top Gun.  Îţi recomand să nu porţi astfel de jachete oricând de colorate ar fi, la modă, etc.
filmjackets.com
Jacheta aviator o vei găsi sub diverse forme, având în vedere că multe branduri îşi lasă amprenta cum sunt cei de la Burberry.
http://stylesalvage.blogspot.com
O ţinută de la Dan Trepanier
Dan Trepanier
http://curiositykilledthecoolkids.tumblr.com/
http://josephslaich.tumblr.com/
sursa foto: fashionbeans.com

sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu