Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 31 august 2011

Adevăratul motiv pentru care bărbatul din viaţa ta nu comunică!

Studiul nu este atât de dramatic până la final
Încerci să afli ce-l deranjează pe iubitul tău? Te întrebi de ce nu pare interesat să afle despre ziua ta oribilă? Nu îţi face griji - nu e vorba despre faptul că nu-l interesează sau că încearcă 
să pară puternic.
Potrivit unui nou studiu, bărbaţii consideră o pierdere de timp discuţiile despre probleme.
Mai mult, această atitudine nu o au doar adulţii. Cercetarea a descoperit că atunci când vine vorba despre ce-i deranjează, băieţeii simt acelaşi lucru ca bărbaţii.
«Timp de patru ani, psihologii au insistat că bărbaţii şi copiii nu vorbesc pentru că le este frică să nu pară vulnerabili, când de fapt ei vor să comunice.
Cu toate astea, când am întrebat oameni tineri cum se simt atunci când vorbesc despre problemele lor, ei nu au avut nicio reacţie negativă. Pur şi simplu, băieţii au precizat că a vorbi despre problemele lor, nu li se pare o activitate necesară», a precizat psihologul Amanda J. Rose.
Amanda susţine că acest lucru le va afecta şi relaţiile din viitor.
«Femeile pun presiune asupra partenerilor, pentru ca aceştia să-şi spună grijile, deoarece ele sunt convinse că astfel se vor simţi mai bine.
Cu toate astea, bărbaţii cred că atunci când conştientizează o problemă, pur şi simplu aceasta va fi mai greu de rezolvat, motiv pentru care nu văd rostul s-o menţioneze», explică Rose.

sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu