Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 septembrie 2011

Cum au înşelat surorile Gabor

Surorile Gabor
Două fete simple din Bacău au ajuns în doar câtiva ani să schimbe plictiseala dintr-un oraş de
 provincie cu luxul şi grandoarea de la Cannes sau cu traiul bun din Statele Unite.
Monica a fost cea care a deschis calea spre "glorie" atunci când s-a căsătorit în 2006 cu milionarul de la Izvorani, Irinel Columbeanu. Nunta celor doi a fost la acel timp subiect naţional pentru mai multe zile. La început timidă şi rezervată, Monica s-a obişnuit repede cu luxul şi cu opulenţa din casa de la Izvorani ajungând rapid mult mai îndrăzneaţă şi mai sigură pe ea. După numai un an de la căsătorie, Monica a născut o fetiţă, pe Irina Columbeanu, copil care mai târziu a ajuns subiectul unor ample dispute pentru obţinerea custodiei la divorţ. Naşterea Irinei a adus-o la Izvorani pe mama Monicăi, care s-a instalat în casa miliardarului, pentru a avea grijă de copil. Concomitent şi sora lui Moni, Ramona, s-a mutat la Bucureşti, iniţial locuind cu Mădălina Radu.Ulterior acesta s-a mutat în casa iubitului ei, Gabi Bădălău (22 de ani), însă, culmea, cei doi nu au locuit împreună, decât ocazional.

În 2010, în timpul unei vizite în Anglia, Monica a fost surprinsă de paparazzi în braţele lui Richard, un miliardar englez care a recunoscut că a făcut în repetate rânduri sex cu Monica. Acesta nu a fost însă singurul flirt al Monicăi în străinătate. Ea a mai fost surprinsă tot în timpul aceleiaşi excursii în compania unui altui bărbat cu care a petrecut câteva ceasuri într-un club exclusivist din Londra.
Monica a mai fost acuzată că şi-a înşelat soţul şi cu şoferul personal, în sprijinul acestui fapt fiind şi sms-urile de pe telefonul lui Moni.Frumuşelul manechin a recunoscut că, pe vremea când era şoferul Monicăi, aceasta petrecea mai mult timp cu el decât cu Irinel, îşi trimiteau non-stop mesaje sau vorbeau pe messenger în puţinele momente când nu erau împreună.
După aceste episoade, Monica a stat din ce în ce mai departe de ţară şi de casa de la Izvorani. Inevitabilul s-a produs şi tot Monica a fost cea care a intentat divorţul de Irinel în februarie 2011. În prezent Irina Columbeanu se află cu tatăl său la Izvorani, disputa pentru custodia ei fiind încă dezbătută la tribunalul de la Buftea. 
Ramona, sora mai mică a Monicăi a intrat şi ea zilele trecute în "clubul" femeilor care înşeală. Aflată la Festivalul de la Cannes, Ramona a fost pozată de prietenele ei sărutându-se pe un iaht de lux cu Chavdar Alexandros, un miliardar bulgar. Tot prietenele ei susţin că cei doi au dispărut pentru o perioadă de timp sub puntea ambarcaţiunii.
Ramona avea atunci o relaţie de lungă durată cu Gabi Bădălău, fiul unui prosper om de afaceri. Pentru că se îndulcise la luxul de la Cannes, dar în acelaşi timp trebuia să îi dea explicaţii iubitului că mai întârzie întoarcea în ţară cu 2 zile, Ramona a fost sfătuită prin sms de Monica să îl mintă pe Gabi că îşi negociează o şedinţă foto.

sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu