Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 septembrie 2011

Video | Ele sunt femeile cu cei mai mari sâni din lume


În ultimul timp, sânii cât mai mari au devenit o adevărată obsesie pentru reprezentantele sexului frumos. Tot mai multe femei susțin că au cel mai mare bust din lume, dar, deocamdată una singură a fost omologată de Cartea Recordurilor.

Annie Hawkins-Turner, cunoscută drept Norma Stitz, este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. 

Cu toate că bustul imens cântăreşte peste 50 de kilograme, fiind omologat şi de Cartea Recordurilor, femeia susţine că nu are probleme cu coloana vertebrală şi nici nu intenţionează să-şi facă o operaţie de micşorare a sânilor.


Cu toate acestea, se pare că există o reprezentantă a sexului slab care are sânii şi mai mari. Atât de mari încât nu se poate da jos din pat din cauza lor. Julia Manihuari are 29 de ani şi nu este deloc fericită cu bustul ei, pentru că îi cauzează foarte multe probeleme, ea fiind imobilizată la pat. 



Ai grijă ce-ţi doreşti că ţi se poate întâmpla! Aşa poate spune Chelsea Charms, o americancă ce şi-a dorit să aibă sânii mai mari, pentru a fi apreciată în meseria ei de dansatoare, nu poate să mai controleze creşterea bustului. Aceasta şi-a injectat o substanţă, interzisă în America din cauza riscurilor foarte mari, care i-a provocat o iritaţie a ţesutului mamar ce determină creşterea sânilor.



sursa:Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu