Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 septembrie 2011

Video IREAL! Un samurai taie cu sabia o pastilă de Tic Tac, trasă cu un pistol spre el de la cinci de metri. RĂMÂI INTERZIS


Abilităţile samurailor au devenit subiect de legendă, fiindcă aceşti oameni au impresionat prin curajul şi îndemânarea în luptă, iar toate aceste fapte au fost transmise prin intermediul unor poveşti care uneori par de necrezut.

samurai
Numai că un samurai al zilelor noastre demonstrează că tot ceea ce am citit sau văzut în filmele care i-aua vut ca protagonişti este adevărat. Bărbatul are un talent supraomenesc desăvârşit prin antrenamente îndelungate.

El reuşeşte să taie în două o pastilă de Tic Tac, trasă cu un pistol de la cinci metri. Totul a fost înregistrat şi analizat secundă cu secundă, iar concluzia a fost că totul este ireal. Samuraiul are un simţ al anticipaţiei incredibil.

Dacă un om de-abia aude zgomotul produs de pistol, că pastila a şi trecut de el, trecând secunde bune până să îşi dea seama că trebuie să scoată sabia din teacă, samuraiul îşi dă seama care este traiectoria pastilei şi o taie în două.


sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu