Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2011

Cum ar trebui sa arate barbatul ideal dupa parerea femeilor


Barbatul ideal nu exista, ti-ar spune orice femeie desteapta, insa exista barbati cu multe calitati, care ii apropie de idealul masculin si acestia sunt la mare cautare. Iata cum gandesc femeile despre jumatatea lor.

1. Sa o faca sa zambeasca daca este trista

Femeile au deseori tendinta sa viseze ca joaca intr-o comedie romatica, deci n-ar trebui sa te surprinda nici o asteptare din partea lor. Asta nu e o scuza sa butonezi indiferent telecomanda, cand vezi ca ea ofteaza si nu a mai scos o vorba de jumatate de ora. Arata putina consideratie si insista sa afli ce are si cum o poti ajuta. Daca e un domeniu in care nu ai nici o putere, multumeste-te sa faci ceva dragut pentru ea sau pur si simplu s-o faci sa zambeasca.

2. Sa o sustina si la bine si la rau

Sa te bucuri alaturi de ea cand are success in cariera sau tocmai a obtinut o marire de salariu nu e mare lucru. Mai greu este sa ramai tot alaturi si cand are decizii grele de luat sau se afla la o cumpana in viata. Atunci cand este trista, deprimata, nervoasa, emotiva si se poarta ciudat pana si cu tine, iar tu sa ii oferi sprijin neconditionat.

3. Sa stie sa se distreze

Femeile adora sa socializeze, sa mearga la petreceri sau sa se vada cu prietenii intr-un club. Barbatul ideal ar trebui sa fie mereu entuziast la ideea unei iesiri in oras si sa fie sufletul petrecerii. Barbatii sociabili si veseli vor atrage mereu femeile ca magnetul, pentru ca debordeaza de incredere in sine.

4. Sa fie ferm si hotarat

Femeile se feresc de barbatii imprevizibili si schimbatori, pe care nu se pot baza. Pana la urma, nici tie nu ti-ar placea sa iubesti o femeie nehotarata deoarece iti da o stare de confuzie destul de obositoare pentru viata de cuplu. Barbatii care stiu ce au de facut si lupta pentru telurile lor sunt vazuti ca buni soti si tati si vor fi mereu apreciati.

5. Sa aiba un rost in viata

Cam ce sentiment iti poate inspira un barbat care sta cu parintii la 30 de ani, nu are job, masina si nici vreo sansa sa le obtina? Viata nu e usoara pentru nimeni, insa odata ce ai terminat studiile se presupune ca poti lucra si investi banii in lucruri necesare. In plus, independenta unui barbat este vitala daca vrea sa aiba o relatie de viitor. Barbatii tematori, care atarna de fusta mamei si nu concept viata altfel vor avea mari problem de adaptare la o relatie de cuplu si o viitoare familie proprie.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu