Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2011

Semne ca ti s-au facut vraji


Foarte multe persoane se tem ca prin intermediul unor forte nevazute, cineva sau ceva intervine in viata lor, de cele mai multe ori in sens negativ. Adesea lucrurile acestea sunt puse pe seama vrajilor malefice.

Iata cum observi semnele care iti arata ca anumite energii negative actioneaza asupra ta:

Ti se intampla multe lucruri rele, intr-un timp scurt

Daca te lovesti de numeroase necazuri, intr-un timp foarte scurt, fie ca sunt mai mari sau mai mici, ai putea fi tinta unor energii negative. Nimic nu este intamplator, iar coincidentele nu sunt intotdeauna coincidente.

Simti o prezenta negativa in preajma ta
Ai senzatia ca esti urmarita, ca cineva sau ceva iti priveste in permanenta miscarile, mai ales cand esti singura.

Te simti rau, desi esti perfect sanatoasa

Ai o slabiciune si o stare de rau greu de justificat, mai ales daca ti-ai facut toate analizele, de la cap la coada, si totul pare OK. Senzatia de apasare, de gol in stomac ca si cum ceva rau urmeaza sa se intample si o presiune in piept care nu este neaparat durere sunt semnale serioase de alarma trimise de organismul tau. De asemenea, irascibilitatea permanenta, fara explicatii fizice, nu trebuie ignorata.

Ai cosmaruri

Ai cosmaruri mult mai des decat inainte, fara sa ai griji sau sa te gandesti tot timpul la ceva rau. Apar pur si simplu si uneori sunt extrem de reale, ca si cum le-ai trai.

Esti deprimat, fara motiv

Te simti brusc deprimat, fara niciun motiv, chiar daca esti un om vesel din fire. O astfel de depresie, fara motivatie si fara explicatii medicale este un alt semn serios ca in preajma ta exista energii negative.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu