Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2011

Star style: Robert Pattinson (Galerie foto)

Robert Pattinson a intrat in vizorul tuturor odata cu rolul principal din seria "Twilight" si a urcat rapid in topul celor mai bine imbracate vedete din showbiz, dar si al celor mai sexi barbati din lume. Hai sa descifram impreuna secretele stilului sau!

1. Rebel

Robert jongleaza cu tinutele de gala si cele de timp liber, iar aceasta tinuta este extrem de simplu de imitat si purtat. Jeansii tociti, cu aspect vechi, purtati impreuna cu un tricou clasic, cu decolteu in V vor arata mereu bine. Tricoul este putin lejer, insa lasa o urma de banuiala asupra corpului bine lucrat.

Sapca pare aruncata pe neglijent pe cap, iar ochelarii model anii '80 sunt in mare voga acum.



2. Negru complet


Nimic nu este mai sofisticat decat un costum negru purtat cu camasa neagra. Totusi, o conditie esentiala pentru reusita acestei tinute este ca piesele sa fie de foarte buna calitate, pentru ca negrul atrage lumina si atentia.

Nu ai nevoie de cravata, camasa poate fi deschisa la primul nasture, iar sacoul este doar partial inchis. O tinuta potrivita pentru ocaziile speciale, dar nu la evenimente oficiale.



3. Casual

In pauza dintre filmari, Robert se imbraca in haine comode, care sa-i exprime totusistilul rebel. Un tricou gri, din bumbac, cu desene interesante, camasa cadrilatadescheiata si pantaloni caramizii plus caciula neagra, de lana. De ce nu ai extrage esentialul de la aceasta tinuta ?



4. Asocieri neobisnuite

Sacoul de la costumul vechi de stofa poate fi adus in acualitate daca-l porti cu o camasa in carouri si o pereche de jeansi gri, tociti plus nelipsitii ochelari de soare. O tinuta comoda si relaxata, care se distinge prin asocierile neobisnuite de piese.



5. Costumul rosu

Costumul rosu pe covorul rosu? Robert nu are nici o problema in a-l purta, alaturi de o cravata subtire si pantofi negri. Este o buna alternativa la costumul banal de stofa si este o culoare care exprima multa incredere in sine.



6. Nonconformist

Jacheta tip aviator, din stofa, de culoarea piperului, se va asorta forte bine cu o camasa kaki si o cravata din aceeasi stofa. Iata cum de a ajuns Robert unul dintre cei mai sexi barbati in viata.





sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu