Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 septembrie 2011

Cele mai ciudate cauze ale morţii: o echipă întreagă de fotbal a murit pe teren în urma unui fulger!

Cele mai ciudate cauze ale morţii (foto buzzfeed.com)
De-a lungul istoriei, omenirea a întâlnit mai multe forme ale morţii. Lista încă este deschisă! 
Iată cele mai ghinioniste decese de până acum, văzute de Buzz Feed!
1.Marele Sigurd din Orkney i-a legat capul duşmanului, ce tocmai îl decapitase, de şaua calului său. În timp ce călărea victorios spre casă, dinţii vrăjmaşului său i-au intrat în picior, provocându-i o rană serioasă care i-a fost fatală. Sigurd a murit la scurt timp, în urma infecţiei la picior.
2. În 1327, Edward al II-lea al Angliei a fost omorât prin introducerea în fund a unui fier roşu-încins în fund.
3. În 1478, George Plantagenet, ducele dn Clarence, a fost executat. Ultima lui dorinţă a fost să fie înecat într-un butoi cu vin
4. În 1649, Sir Arthur Aston a fost bătut până a murit cu piciorul lui de lemn.
5. În 1771, regele Suediei, Adolf Fredrik a mâncat până a crăpat. Ultima lui masă a constat în homari, hering afumat, caviar, şampanie şi 14 porţii din desertul său favorit, dintr-o patiserie din nordul Europei, într-un bol de lapte cald. Este cunoscut lumii întregi ca „regele care s-a automâncat".
6. În 1814, nouă oameni au murit înecaţi în şuvoiul de bere din Londra, după ce 1.500 de tone de bere de la Compania Brewery s-au revărsat pe străzi.
7. În 1947, fraţii Collyer au murit din cauza gunoiului. Ei au strâns tot ce le-a picat în mână, de la ziare, la resturi de mâncare, până s-au baricadat în casă. Cel mai tânăr dintre fraţi a murit strivit de un teanc de cărţi, ziare şi alte obiecte, în timp ce fratele mai mare, rămas singur- orb şi paralizat - a murit de foame.
8. În 1974, Basil Brown, un avocat care mânca doar hrană sănătoasă, naturală, a băut atât de mult suc de morcovi până a murit.
9. În 1998, o întreagă echipă de fotbal a decedat în urma unui fulger în timpul unui meci în Republica Democratică Congo. Ce este interesant este că cealaltă echipă, a gazdelor, a supravieţuit!
10. În 2010, rusul Vladimir Ladyzhensky a murit în timpul Campionatului Mondial de saună din Finlanda după ce a rezistat 6 minute la 110 grade Celsius.


sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu